Kayseri Büyükşehirden zabıta operasyonu


Gündem 23.10.2021 10:00:00 0
Kayseri Büyükşehirden zabıta operasyonu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, cami önünde insanların dini duygularını istismar ederek dilencilik yapıp, bin 546 TL para toplayan şahsı yakaladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler vatandaşların iyi niyetini suiistimal ederek, haksız kazanç sağlayan dilencilere yönelik çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. 

Bu kapsamda kentte dilenciliğin önüne geçmek için çalışmalara devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı zabıta ekipleri tarafından Sivas Bulvarı üzerinde bulunan Simiten Elmaağaçlı Camii önünde, insanların dini duygularını istismar ederek dilencilik yapıp para toplayan M.E isimli dilenciyi iş üstünde yakaladı. 

Dilencinin yapılan üst aramasında çıkan bin 546,50 TL paraya kamuya aktarılmak üzere el konulurken, zabıta ekiplerince dilencilere yönelik operasyonların sıklıkla devam edeceği belirtildi.
Vatandaşlara dilencilere para vermemeleri noktasında hatırlatmalar yapan ekipler, vatandaşların duygu istismarı yapan dilencilere itibar etmemesi gerektiği konusunda uyarılarda da bulundu.
Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri halkın sağlık, esenlik, huzuru ve kamu düzenini korumak için denetimiz aralıksız olarak sürdürecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı