Gündem

Gündem Haberleri

Kayseri Hacılardan eğitime destek


Gündem 26.10.2021 09:00:00 0
Kayseri Hacılardan eğitime destek

Kayserinin Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, yapımı devam eden Halit Özkaya Kütüphanesi’nin son derece modern ve konforlu bir mekân olacağını, buradan yurt dışındaki seçkin üniversitelere öğrenci göndermeyi amaçladıklarını söyledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Arsası Kayseri'nin Hacılar Belediyesi'nce tahsis edilen ve Hayırsever Özkaya Ailesi tarafından yaptırılan Halit Özkaya Kütüphanesi ile Hacılar’a yeni bir hizmetin daha sunulmasının heyecanını yaşadıklarını belirten Başkan Bilal Özdoğan, Merhum İşadamı Halit Özkaya adına yaptırılan kütüphanenin yaklaşık 5 milyon TL’ye mal olacağını söyledi.

15 Temmuz Parkı'nın hemen yanında bulunan yaklaşık bin metrekarelik alana Özkaya ailesinin işbirliği ile Halit Özkaya Kütüphanesi’ni inşa ettiklerini belirten Özdoğan, "Burası son derece modern ve son derece konforlu çalışma alanlarının bulunduğu öğrencilerimizin gerek toplu, gerekse bireysel olarak çalışabilecekleri bir kütüphane olacak. Bölgeyi, 30 bin metrekarelik 15 Temmuz Şehitler Parkını, bir taraftan Halit Özkaya Kütüphanesi, bir taraftan Kadın ve Gençlik Merkezi ve Hacılar Kafe Restoran ile sosyal yaşam merkezi konumuna getiriyoruz” diye konuştu.

Başkan Özdoğan, yapılan eserin Hacılar ve Kayseri halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı