Gündem

Gündem Haberleri

Kayseri Hacılardan yol atağı


Gündem 9.11.2021 18:30:00 0
Kayseri Hacılardan yol atağı

Kayseri Hacılar Belediyesince yürütülen yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, birçok noktada yürütülen çalışmaların kış gelmeden tamamlanacağını söyledi.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri'nin Hacılar Belediyesi tarafından ilçe genelinde birçok noktada alt yapısı tamamen yenilenen yolların üst yapısı da yenileniyor. Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan ilçenin adeta şantiye alanı haline geldiğini belirterek ekiplerin hummalı bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Çalışmaları sahada aktif bir şekilde inceleyerek tüm talepleri değerlendiren Başkan Özdoğan, “Bir yandan projeler üretirken bir yandan da ilçemizin her alanda gelişmesi için canla başla mücadele ediyoruz. Eğitimde, sporda, turizmde, kültürde ve sağlıkta hayata geçirdiğimiz projelerle ilçemiz tam bir cazibe merkezi haline geliyor. Vatandaşlarımızın daha modern ve kaliteli yollarda seyahat edebilmeleri için şu ana kadar ilçemizde yaklaşık 54 bin 203 metrekare kilitli parke yol yaptık Yenilenen yollar, güçlendirilmiş alt yapısıyla Hacılar’a sağlam bir gelecek için çalışıyoruz" diye konuştu. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular