Kayseri Havaalanı’nın başmüdürlük beklentisi

Ulaştırma Memur- Sen Kayseri Şube Başkanı Abdullah Saygı, Kayseri Havalimanı’nın başmüdürlük olması için yeterli kriterleri sağladığını ifade ederken, “ Prestij anlamında hakkımız budur” dedi.


Gündem 13.10.2021 21:00:00 0
Kayseri Havaalanı’nın başmüdürlük beklentisi

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
DHMİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı havalimanlarında “Başmüdürlük” ve “Müdürlük” olarak iki ayrı yapılanmanın yer aldığını söyleyen Ulaştırma Memur- Sen Kayseri Şube Başkanı Abdullah Saygı, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Dalaman, Bodrum, Adana, Trabzon, Erzurum ve Gaziantep’teki havalimanlarının başmüdürlük seviyesinde diğerlerinin ise müdürlük olduğunu kaydederken, Nevşehir ve Isparta’nın da başmüdürlükten 8 yıl önce müdürlüğe çevrildiğini belirtti.

Kayseri Havalimanı’nın dış hat yolcu sayısı bakımından 8, toplam yolcuda da 10’uncu sırada yer aldığını vurgulayan Saygı, “Erzurum’dan fazla, Gaziantep’le hemen hemen aynı yolcu sayımız olmasına rağmen Kayseri Havalimanı, diğer tüm illerle aynı kategoride, müdürlük konumundadır. Merkezî idarenin başmüdürlüklere ve müdürlüklere bakışı farklıdır. Şehrin prestiji açısından Kayseri Havalimanı, başmüdürlük seviyesinde temsil edilmelidir” açıklamasında bulundu.

Ulaştırma Memur- Sen Kayseri Şube Başkanı Abdullah Saygı, havalimanın kapasitesinin büyümesi ile ilgili projelerde bu salgın döneminde emeklerini esirgemeyerek elini taşın altına koyan Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile emeklerini esirgemeyen bütün vekillere teşekkür etti.
 


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak