Kayseri Kocasinan’da Büyükşehir’le paylaşım toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı ziyaret etti. Başkanlar, Kocasinan’da yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili paylaşım toplantısı gerçekleştirdi.


Gündem 11.02.2021 12:30:00 0
Kayseri Kocasinan’da Büyükşehir’le paylaşım toplantısı

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri’de kurumlar arasındaki birlikteliğin şehre bereket olarak yansıdığını vurgulayan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıçı ağırladı.

Kocasinan ile ilgili paylaşım toplantısında bir araya gelen başkanlar, “Hep birlikte Kayserimizi, daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmenin gayreti ve çabası içindeyiz” mesajı verdi. Emekleri ve desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür eden Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaları uyum içerisinde sürdürdüklerini belirterek, daha yaşanabilir bir Kayseri ve daha keyifli bir şehir için hep beraber el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kayserinin ilçelerinde 2020 yılında yapılan çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, merkezdeki 5 ilçenin nüfus potansiyeline bağlı olarak beklentilerin farklı olduğunu belirterek, "16 ilçemizi bağrımıza basıyor ve beklentilerine cevap vermeye çalışıyoruz. Kocasinan bölgesinde ise açılması ve genişletilmesi yollar, ıslah edilmesi gereken boyutlar, yeni projeler, kentsel dönüşüm ile ilgili yapılması gereken çalışmalar olmak üzere bütün konuları ela aldık. Emeği geçen ve şehrine sevdalı ekiplerimize teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle durmak yok, koşmaya devam diyorum" dedi.
 

 


Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu
Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz” Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz”
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması