Kayseri Kocasinanda Erkiletin çehresi değişiyor

Kayseride Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her mahalleye yaptığı hizmetlerle hem vatandaşların hem de çocukların yüzünü güldürüyor.


Gündem 24.02.2021 17:00:00 0
Kayseri Kocasinanda Erkiletin çehresi değişiyor

KAYSERİ (İGFA) - Kayserinin Kocasinan ilçesinde emprenye uygulamalı farklı parkın ve birçok hizmetin yanı sıra yeni park ve sosyal tesisin yapıldığı Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi sakinleri, yapılan hizmetler sayesinde mahallenin çehresinin değiştiğini söyledi.

Köklü tarihiyle ‘Makarr-ı Ulema’ şehri olarak da bilinen Kayseri’nin yeni yüzünü her şeyiyle geleceğe daha iyi hazırladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Ertuğrulgazi Mahallemize Kocasinan Akademi çatısı altında modern ve büyük bir tesis kazandıracaklarını söyledi. Her yaş grubundan vatandaşa hitap edecek olan tesisimizin içerisinde; yüzme havuzu ve fitness gibi spor aktiviteler ile derslikler olacağını belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Farklı bir konsepte hizmet verecek olan tesisimizin inşaat çalışmaları devam ediyor. Özellikle tesisimiz tamamlandığında bölgenin sosyal hayatını olumlu yönde değiştirecek ve bölgeyi canlandırarak, cazibe merkezi haline getirecek. Bölge sakinlerine hizmet verecek olan tesisimizin benzerlerini diğer mahallelere de yapacağız. Ayrıca farklı tasarımıyla adeta görsel şölen sunan parkımız, bölgemizin değerine değer kattı. Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için bu ve buna benzer projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Mahallede yapılan yenileme çalışmaları kapsamında daha konforlu hizmet aldıklarını belirten vatandaşlar ise, yapılan yatırımlar sayesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi kendini yenilediğini söyledi. Sakinler, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi