Kayseri Kocasinanda kırsal ziyareti

Kayseride Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahalle ziyaretlerini Hırka ve Eskiömerler ile sürdürdü. Başkan Çolakbayrakdar, ziyaretlerde 6 bin saman balyası yanan Hidayet Demirtaşa da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Gündem 10.02.2021 17:30:00 0
Kayseri Kocasinanda kırsal ziyareti

KAYSERİ (İGFA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kocasinan Kaymakamı İlhan Abayın da katıldığı ziyaretlerin ilk olarak Hırka Mahallesi oldu. Burada çıkan yangında 6 bin saman balyası yanan Hidayet Demirtaş’a ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Kocasinan protokolü, her zaman ve her şartta vatandaşların yanında olacaklarını söyledi.

Daha sonra Eskiömerler Mahallesine geçen heyet, burada da Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesiste incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsalda hizmet çıtasının her geçen gün yükseldiğine dikkat çekerek, program dahilinde her mahallemizin ihtiyaçlarını karşıladıklarını, bu sayede mahallelerinin daha da değerlenip, geliştiğini söyledi. Ziyaretlerde mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Kocasinan Belediyesinin kırsaldaki çalışmalarına teşekkür etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı