Kayseri LGS 1’ncisine Büyükkılıç şefkati


Gündem 1.07.2021 09:30:00 0
Kayseri LGS 1’ncisine Büyükkılıç şefkati

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, LGS Kayseri 1’incisi Erşad Tanrıkulu’na, “Bir sıkıntın olduğunda, her şeyden önce başkandan öte Memduh amcan, doktor abin olarak her zaman yanında olacağımızı paylaşmak istiyorum” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alarak Kayseri 1’incisi olan Erşad Tanrıkulu ile görüntülü konuşarak, kendisini tebrik etti ve laptop hediye etti.

Video konferans yöntemi ile LGS sınavında 500 tam puan alan yurt genelindeki 36 ilden 97 öğrenciden birisi olan Erciyes Ortaokulu öğrencisi Tanrıkulu ile görüşerek tebrik eden Başkan Büyükkılıç, “Öncelikle Erşad’ı tebrik ediyorum, ailesi olarak sizleri de tebrik ediyorum. İnşallah daha iyi noktalarda Erşad’ımızı görmeyi ve bu başarısını da sürdürmesini bekliyoruz” dedi. 

LGS 1’İNCİSİ, BAŞARININ SIRRINI AÇIKLADI

Başkan Büyükkılıç’ın başarıya nasıl ulaştığını sorması üzerine Tanrıkulu şu cevabı verdi: “Başarıya ulaşmamın temel sebeplerinden birisi teknolojiden olabildiğince uzak durmam dersler hariç. Bir diğeri de sürekli kitap okumam. Kitap okumamın bana çok katkısı faydası oldu. Onun dışında sosyal aktivitelerimi kısıtladım ders çalışabilmek için. Hedefime ulaşmak için çok çalıştım. Odaklıydım hedeflediğim yere.” 

Tanrıkulu, hedefinde ne olduğunu soran Büyükkılıç’a, “Her zamanki gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Ulaşabildiğim en yüksek noktaya ulaşmaya çalışacağım. Bu yüzden Galatasaray Lisesi’ni tercih etmeyi düşünüyorum. Mesleki seçimime henüz karar vermedim” diye cevap verdi.

“MEMDUH AMCAN, DOKTOR ABİN OLARAK HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Başkan Büyükkılıç, Erşad Tanrıkulu’nun her zaman yanında olacaklarını ifade ederek, şu nasihatleri verdi:  “Bilim, teknoloji çok hızlı ilerliyor. Bir sıkıntın olduğunda, her şeyden önce başkandan öte Memduh Amcan, doktor ağabeyin olarak her zaman yanında olacağımızı paylaşmak istiyorum. Siz bizim geleceğimizsiniz, sizlerin korunması, kollanması ve değerlerine bağlı şekilde bu ülkenin evladı olarak ileriye yönelik eğitilmesi lazım.” 

“OĞLUM SADECE BENDEN KİTAP İSTEDİ”

Tanrıkulu’nun annesi Emine Tanrukulu da mütevazi bir hayatları olduğunu, çocuklara, velilere, anne, baba ve öğrencilere bu mesajı vermeyi uğraşacağını, oğlunun kendisinden sadece kitap istediğini belirterek, “Benden sadece kitap istedi, oğluma sadece kitap aldım, çok konforlu bir hayat olduğu söylenemez ama ben elimden geldiğinin fazlasını yaptım. Allah’a şükürler olsun, Allah da yüzümüzü kara çıkarmadı” dedi.

Başkan Büyükkılıç, eşi doktor Necmiye Büyükkılıç ile birlikte LGS Kayseri 1’incisi Erşad Tanırkulu’nu evinde ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı