Kayseri OSB’de devir teslim töreni


Gündem 19.10.2021 17:00:00 0
Kayseri OSB’de devir teslim töreni

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın haklarında geçici süreyle üç aylığına görevden uzaklaştırma kararı verdiği Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimini yeni yönetim kurulu üyelerine devrettiler. Görevi devralan ve yeni yönetimde Kayseri OSB Başkanlığını üstlenen Murat Yibur, emaneti sanayiciler nezdindeki gerçek sahibi olan Tahir Nursaçan’a en temiz haliyle vermek için gün saydıklarını belirtti. Devir teslim töreni salonu dolduran sanayiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Binası yanındaki Ahi Evran Konferans Salonu coşkulu bir devir teslim törenine sahne oldu. Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanlığından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kararıyla geçici olarak üç aylığına uzaklaştırılan Tahir Nursaçan, uzaklaştırma gerekçeleriyle ilgili bir basın toplantısı yaptı. Basın toplantısı sonrasında salonu dolduran sanayicilerin ayakta alkışladığı ve tezahüratlarda bulunduğu Tahir Nursaçan, görevi 2019’da yapılan genel kurulda yedek listede yer alan sanayicilere devretti. Coşkulu bir şekilde yapılan devir teslim töreni ile Kayseri OSB Başkanlığı’nı Murat Yibur, Başkan Vekilliğini Emre Erkahyaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeliklerini ise Hasan Elcuman ile Mehmet Beydilli üstlendi.   

Görevi şerefli bir şekilde devrettiklerini ifade eden Tahir Nursaçan, “Devleti için üreten, milleti için çalışan; her türlü mücadelede devletinin, milletinin ve bayrağının yanında olan aziz sanayicilerimizin emanetini değerli dava arkadaşlarıma şerefli bir şekilde devrediyorum” diye konuştu.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Murat Yibur ise, Organize Sanayi Bölgesi’nin birilerinin değil sanayicinin olduğunu vurgulayarak, “Geçici sure ile emaneti, gerçek sahibi olan sanayicimiz nezdindeki Başkanımıza en temiz şekliyle tekrar iade etmenin sabırsızlığı içinde gün sayıyoruz. Burası birilerinin değil sanayicinindir. Sanayici en doğru kararı zamanı gelince gösterecektir. Allah varsa gam yoktur” dedi.

Devir teslim töreninde Kayseri OSB yönetimini devreden ve devralan sanayiciler, salonu dolduran sanayiciler tarafından ayakta alkışlandı. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer
Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu
Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi