Gündem

Gündem Haberleri

Kayseri sağlık için pedalladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ve Kayseri Tabip Odası işbirliğinde “Sağlık İçin Pedalla” sloganıyla düzenlenen ‘Doktorlar Bisiklet Turu’ etkinliğinde 7 kilometrelik parkurda pedal çevirdi


Gündem 28.09.2021 09:00:00 0
Kayseri sağlık için pedalladı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Spor A.Ş.’ ve Kayseri Tabip Odası Başkanlığı’nın birlikte düzenlediği Doktorlar Bisiklet Turu etkinliği kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Devlet Hastanesi önünde Başhekim Doç. Dr. İsmail Altıntop ve Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin tarafından karşılandı.
Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarını selamlayarak, “Amacımız bir farkındalık oluşturmak, hem Tabip Odamızın çağrısına yanıt vererek yanında yer almak, hem de doktor başkan olarak bu şehre yakışan anlayış içerisinde hocamın sürekli uyardığı aşı konusunda ufak katkıda bulunmak amacıyla sizlerle birlikteyim” dedi.
Vatandaşlara spor yapma çağrısında bulunan Başkan Büyükkılıç, yakın zamanda İstikbal Yarı Maratonu projesi ve Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’ni Kayseri’ye kazandırdıklarını belirterek, kenti spor şehri, genç ve gençlik dostu bir şehir olarak spor alanında gayretlerinin süreceğini ifade etti.
Daha sonra Büyükkılıç, vatandaşlar ve sağlık çalışanları ile birlikte Devlet Hastanesi önünde başlayan Erenköy Mahallesi’nde Tabipler Bahçesi’nde sonlanan parkurda 7 kilometrelik güzergâhta pedal çevirdi.
Başkan Büyükkılıç, 750 kişinin katıldığı bisiklet turunun sonlandığı ve Melikgazi Belediyesi’nin şehre kazandırdığı Tabipler Bahçesi’nin açılış törenine katıldı. Burada konuşma yapan Büyükkılıç, sportif bir başkan olarak bisikletini sürerek geldiğini ifade ederek, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi. Başkan Büyükkılıç, yaptığı konuşmada, şunları söyledi: 
“Amacımız, 5 üniversitesi olan bu güzel şehrimizi, genç ve üniversite dostu olan bu şehrimizi daha da iyi noktalara taşımaktır. Buradan çok şükür beyan ediyoruz, gönül huzuruyla hem KYK, hem belediyeler, hem özel sektördeki destekler bağlamında söylüyorum, aç ve açıkta bir tane öğrencimizin söz konusu olmadığını buradan paylaşmak istiyorum. Var ise buyursun gelsin, hizmete de hazırız, gerekli sahip çıkma noktasında olacağımızı ifade etmek istiyoruz. Kayseri’miz hem genç hem de öğrenci dostu olan şehrimizdir.” 
Konuşmaların ardından Tabipler Bahçesi’nin açılışı yapıldı.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı