Kayseri sanayisinin Ar-Ge gururları


Gündem 30.06.2021 11:30:00 0
Kayseri sanayisinin Ar-Ge gururları

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Turkishtime tarafından hazırlanan ‘Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri’ sıralamasındaki Kayseri Sanayi Odası üyelerini tebrik etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
İlk 500’de 9 Kayseri firmasının yer aldığını açıklayan KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Turkishtime tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye’de en yüksek Ar-Ge harcaması yapan ilk 250 arasında 5 Kayseri firması, ikinci 250’de ise 4 firmanın yer aldığını söyledi.

Aspilsan AŞ.’nin Ar-Ge merkezinde yürütülen proje sayısına göre ilk 100 içerisinde yer aldığını açıklayan Başkan Büyüksimitci, Ar-Ge merkezinde alınan tasarım tescil sayısına göre ilk 50 içerisinde Kilim Mobilya, Yataş ve Bellona olmak üze 3 firma, alınan marka sayısına göre ilk 50’ de ise Bellona, Yataş ve Boyteks olmak üzere yine 3 firma olduğunu belirterek, Bellona’nın alınan faydalı model sayısına göre ilk 50 arasında yer aldığını açıkladı.  

Türkiye’nin Ar-Ge harcamaları en yüksek 500 şirketi içerisinde yer alan Kayseri firmaları

Aspilsan Enerji San. ve Tic. A.Ş.Kayseri Şeker Fabrikaları A.Ş.Yataş Yatak ve Yorgan San. Tic. A.Ş.Güven Mühendislik Mak. Kimya Elekt. San. ve Tic. Ltd. Şti.Bellona Mobilya San. ve Tic. A.Ş.Aydın Mensucat Döşemelik Kumaş San. ve Tic. A.Ş.Boyteks Teks. San.Tic.A.Ş.Kilim Mobilya A. Ş.Turkuaz Seramik San. ve Tic. A.Ş.


Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”
İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek
Lezita'dan grev açıklaması Lezita'dan grev açıklaması
CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!
Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi