Kayseri Şeker’den 10 milyonluk yatırım


Gündem 27.07.2021 10:00:00 0
Kayseri Şeker’den 10 milyonluk yatırım

Kayseri Şeker’in Bünyan’da 10 milyon lira bedelle hayata geçirmeyi planladığı Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 adet dükkân ve 24 adet konut inşaatının temeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı törenle atıldı. 

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Bünyan’da gerçekleştirilen törene Özhaseki’nin yanı sıra, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri İl Başkan Yardımcıları, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Bünyan Ziraat Odası Başkanı Lütfi Özsolak, İlçe Müftüsü Mahmut Taşyapan ve mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

Törende konuşan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, görev aldıkları 10 yıllık süre içerisinde çiftçilerin problemlerini çözmenin yanında, çeşitli yatırımlar yapma konusunda önemli gayretler içerisinde olduklarını belirterek, herkesin yatırımdan kaçtığı bir dönemde böyle bir yatırımı, Kayseri Şeker’in gücüyle hayata geçirmiş olmanın verdiği gururu taşıdıklarını ifade etti. 

Akay’ın ardından söz alan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ise Türkiye’nin gururu konumunda olan Kayseri Şeker’in İlçeye yaptığı yatırımdan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu tesis ve konutların yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.  

Son olarak söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Başkan Akay’ın bu yatırım ile kendi memleketine adeta vefa borcunu ödediğini ifade ederek, “Bugün burada Kayseri Şeker’in inşaatına başlayacağı tesislerin, Bölge Müdürlüğü’nün, konutların ve işyerlerinin Bünyan’ımıza ve Kayseri Şeker’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.


Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat! Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma
Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı
'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti 'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti
Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki! Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki!