Gündem

Gündem Haberleri

Kayseri Talasta Hayırlı destek!

Kayserinin Talas ilçesinde belediyenin aşevinde hijyenik koşullarda günlük olarak hazırlanan yemekler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak sunuluyor.


Gündem 5.02.2021 17:00:00 0
Kayseri Talasta Hayırlı destek!

KAYSERİ (İGFA) - Kayseride Talas Belediyesi, bir yandan Hayır Çarşısı ile kıyafet, gıda, temizlik malzemesi gibi konularda ihtiyaç sahibi kişilere el uzatırken, diğer yandan da aşevi ile sıcak yemek hizmetini sürdürüyor.

Üç çeşit halinde hazırlanan yemekler günlük iki öğün şeklinde sunuluyor. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar, başvurularının değerlendirilmesinin ardından aşevine gelerek yemeklerini alabiliyor.

GELEMEYENLERE EVE SERVİS

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, evden çıkamayan vatandaşları da unutmadıklarını belirterek, ekiplerin hazırlanan yemekleri evlere de ulaştırdıklarını söyledi. Yemeklere ilave günlük bin adet ekmeğin de ihtiyaç sahibi vatandaşlara verildiğini kaydeden Başkan Yalçın,

Hayır Çarşısı aracılığıyla kıyafet, erzak, yakacak, ayakkabı, yeni doğan bebek seti vs. gibi çok çeşitli konularda ihtiyaç sahiplerine destek sağlandığını ve bugüne kadar 9 bin kişinin yararlandığını sözlerine ekledi.  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı