Kayseride Cumhuriyet fidanı dikildi


Gündem 29.10.2021 09:30:00 0
Kayseride Cumhuriyet fidanı dikildi

Kayseri’yi daha yeşil bir hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ve protokol ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Hacılar ilçesinde düzenlenen etkinliğe katılarak, fidan dikti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Hacılar Kefeli mevkiinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Vali Şehmus Günaydın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Vedat Öncel, Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ile vatandaşlar katıldı.

Geleceğimizi korumak ve yarınlara daha yeşil bir Kayseri bırakmak için ağaçlandırma çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Bayramı arifesinde güzel bir etkinlikte bir arada olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti: 

“Güzel bir gündeyiz. Cumhuriyet Bayramı’mızın arifesindeyiz. Cumhuriyetin ruhuna layık bir şekilde 98’inci yıldönümünü kutlayıp inşallah 100’üncü yıldönümüne hazırlanacak şekilde de çalışmalarımızı, gayretlerimizi sürdürüyoruz. Daha nice yüz yıllara diye dua ve temennisinde bulunuyoruz. Cumhuriyet birlik, beraberlik, dayanışma demek. Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine ulaştırma, eriştirme demektir. Orman konusunda da aynı duyarlılıkla, değerli Valimiz ve ekibiyle birlikte Orman Bölge Müdürlüğü’müz ile Erciyes’imizi adeta bir yeşile döndürme projeleri bağlamında yüz binlerce ağacı dikme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 11 Kasım 2021’de 1 milyon civarında ağacı ve tohumu toprakla buluşturmayı buradan şimdiden paylaşmak istiyorum.”


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!