Gündem

Gündem Haberleri

Kayseride hayırlı bir iş daha


Gündem 11.11.2021 09:00:00 0
Kayseride hayırlı bir iş daha

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile hayırsever Şevki Albayrak arasında Şevki Eren Albayrak Camii ve Şevki-Nurver Albayrak Kuran Kursu ve Lojman yapımı için işbirliği protokolü imzalandı.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile Melikgazi ilçesi Konaklar Mahallesi’ne Şevki Eren Albayrak Camii ile aynı parsel üzerinde yapılacak Şevki-Nurver Albayrak Kuran Kursu ve Lojman yapımı için protokol imza töreni düzenlendi.

İşbirliği protokolü, Başkanlık makamında gerçekleşirken, Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin hayırseverler şehri olduğunu belirterek, “Yerel yönetimler olarak gücümüzü bu millet ve bu memleket için birleştiriyoruz. Bizler Kayseri’mizi seviyor, Kayseri’mizi daha iyi noktalara taşıma konusunda da gayret gösteriyoruz. Gerek belediyelerimizin gerekse hayırseverlerimizin anlamlı destekleri sürüyor” dedi.

Hayırseverler şehri Kayseri’yi çok sevdiklerini ifade eden Büyükkılıç, “Kentte hemen her okulun, her caminin, her sağlık merkezi ile her bilim ve ilim yuvasının bir hayırseveri var. Kayseri’mizin çalışkan ve cömert insanı önce kazancını sağlıyor, sonra da bu kazancını hayra harcıyor. Kıymetli hayırseverimiz Şevki Albayrak da bu değerli hayırseverlerimizden birisidir” diye konuştu.

Özel proje uygulanarak 5 milyon Türk lirası muhammen bedel ile yapılacak proje, 18 ay içerisinde tamamlandıktan sonra kullanım için Kayseri Müftülüğü’ne teslim edilecek.

İnşaat alanı 545 metrekare olacak caminin, 550 kişi kapasiteli olup, proje içerisinde Kuran Kursu, İmam Evi ve lavabo da yer alacak.


Hızlı trenlerde bayram hediyesi Hızlı trenlerde bayram hediyesi
TEV'den farklı bakış açısı: Seçmeyelim! TEV'den farklı bakış açısı: Seçmeyelim!
Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu
Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı