Kayseride pastırma ve sucuk imalatçılarına tedbirli denetim

Kayseride pastırma ve sucuk imalatçılarının yoğun olarak bulunduğu Karpuzatan Bölgesini ziyaret eden denetim ekibi, maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.


Gündem 4.03.2021 17:30:00 0
Kayseride pastırma ve sucuk imalatçılarına tedbirli denetim

KAYSERİ (İGFA) -  Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış ile birlikte İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda valilerin yönetimi ve koordinasyonunda yapılan “Yeni kontrollü normalleşme süreci” denetimi yaptı.

Pastırma ve sucuk imalatçıların yoğun bulunduğu Karpuzatanı ziyaret eden başkanlar, imalathanelerde alınan önlemleri yerinde incelediler.

Kayserinin turuncu renkle yüksek risk grubunda yer aldığına dikkati çeken KTO Başkanı Ömer Gülsoy, salgında artışların devam ettiğini belirterek, toplumsal bilincin oluşması için denetimlerin süreceğini söyledi.  

KTB Başkanı Recep Bağlamış ise, yeni kontrollü normalleşme ile birlikte Karpuzatandaki saha denetiminde maske, mesafe ve temizlik hatırlatması yaparak broşür ve maske dağıtımı gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bağlamış, "Bu işin şakası yok, tedbirlere ve kurallara uyalım" dedi.          


Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı