Kayserinin zirvesinde Özhasekiye yatırım sunumu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehri geleceğe taşıyacak projeler ile ilgili AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye Erciyes’te sunum gerçekleştirdi. Özhaseki, şehirde bir uyum kültürü old


Gündem 21.02.2021 10:00:00 0
Kayserinin zirvesinde Özhasekiye yatırım sunumu

KAYSERİ (İGFA) - Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kayseriye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes A.Ş hizmet binasında düzenlenen yatırım ve istişare toplantısına katıldı. Toplantıda AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile İl Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehirin yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarına yönelik sunum yaparak, aşamaları aktardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayserinin gelecek bahar dönemiyle birlikte adeta şantiyeye dönüşeceğini belirterek, “Şehrin her bir tarafında yüzlerce demek daha doğru olur. İşler başlayacak, şehrimiz şantiyeye dönüşecek. Bizim amacımız hizmet, bütün belediye başkanlarımızın amacı Kayseri’ye ve insanlarımıza hizmettir. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Kayseri için ne gerekiyorsa, ne eksik olarak görülüyorsa, vatandaş neyi bekliyor, ümit ediyorsa onu tespit edip yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“MEMDUH AĞABEYİN LİDERLİĞİNDE DOSTÇA BİR HAVA VAR”

Kayseri’de çok güçlü belediyelerin yanı sıra projeleri yapabilecek güç ve mali yapı olduğuna dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Türkiye’de zaten belediyeler açısından hem kurumsal yapının güçlülüğü, hem iş yapma becerisi, hem de şehircilikte en önde gözüken şehirlerin başında Kayseri’miz geliyor. Bunun yıllardır verilen emeğin yanı sıra, bugünkü arkadaşlarımızın iyi niyetli aynı tavrı sürdürmeleri çok önemli, bu durumu görüyoruz. Şehirde de uyum kültürü var, kendi aralarında müthiş bir muhabbet var. Memduh ağabeyin liderliğinde dostça bir hava içerisinde bu yapılıyor. Biz de Ankara’da bulunan Kayseri’nin temsilcileri olarak destek vermeye çalışıyoruz. Cenab-ı Hak da bu birlikteliğimize rahmet, bereket veriyor” dedi.


"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor