KEÇİBORLU'DA PAZARYERİNDE COVİD-19 ÖNLEMİ- ATEŞ KONTROL!


Gündem 10.04.2020 19:53:00 0
KEÇİBORLU

KEÇİBORLU'DA PAZARYERİNDE COVİD-19 ÖNLEMİ- ATEŞ KONTROL!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde pazaryeri tek giriş ve çıkış olmak üzere kapatıldı. Görevli ekipler vatandaşların sağlığını korumak ve önlem almak için girişlerde ateş ölçümü, eldiven dağıtımı yaparak, maskesiz girişleri önledi. Pazaryeri içerisinde dezenfekte çalışmaları devam ediyor. 

Gençlik Merkezi projesinde ilk adım Sütçüler Belediyesi tarafından yapımı planlanan Gençlik Merkezi projesinde ilk temel betonu döküldü.
Ulaşım Esnafı Değişimde Buluştu Şeffaf, adaletli ve katılımcı yönetim anlayışıyla yola çıkan başkan adayı Faruk Daşdöner’e ulaşım sektörü esnafından destek her geçen gün artıyor.
Ormana Gençlik Derneği’nden İbradı Belediyesi’ne Ziyaret Ormana Gençlik Derneği üyeleri, İbradı Belediyesi’ni ziyaret ederek gençlerin beklenti ve projelerini paylaştı. Başkan Hatice Sekmen, gençlere her alanda destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.
Türkiye’de doğal sit alanı 28 bin 907 km²’ye ulaştı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl 1,777 kilometrekarelik alanı daha doğal sit alanı olarak tescilleyerek biyolojik çeşitliliği koruma çalışmalarını sürdürdü.
Uluborlu Sporla Büyüyor Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda yaptığı temasların ardından ilçeye kazandırılan spor yatırımlarında önemli aşamaların tamamlandığını açıkladı.