Keçiborlu’da Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor


Siyaset 5.06.2020 22:55:00 0
Keçiborlu’da Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Isparta merkezinde olduğu kadar İlçelerde de kamu yatırımları korona virüs pandemisi mücadele süresinde de hız kesmeden devam etti.
Vali Ömer Seymenoğlu çalışma ziyareti kapsamında Keçiborlu İlçesini ziyaret ederek, ilçede devam eden yatırımları yerinde inceledi.
Vali Seymenoğlu ilk olarak beraberinde Keçiborlu Kaymakamı Okan Leblebicier ve ilçe belediye başkanı Yusuf Murat Parlak ile birlikte yöresel ürünlerin satışının yapılacağı pazar yeri ile bir adet sosyal tesis çalışmalarının devam ettiği alanda incelemelerde bulunarak projeyle ilgili bilgi aldı.

Vali Seymenoğlu ardından ilçede inşaat çalışmalarında yüzde 90’lara gelinen ilçe devlet hastanesi alanında incelemelerde bulundu. Hastanenin poliklinik ve acil servis bölümlerinde yapılan çalışmaları yerinde görev Vali Seymenoğlu yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun ilçede yapılan çalışmaları yerinde gördüğü diğer bir proje ise TOKİ konutları oldu. Nostalji ile teknolojinin bir arada kullanılarak inşaat çalışmaları devam eden 167 konutluk projeyi inceleyen Vali Seymenoğlu ilgilerden bilgi aldı. TOKİ konutlarının 2021 yılı başlarında hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

 
Batıdan başlayarak sıcaklıklar yükselişe geçecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, hava sıcaklıklarının batı bölgelerden itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri seviyesine ulaşması bekleniyor.
Metin Külünk: “FETÖ ile masaya oturmak isteyen içerideki işbirlikçiler açığa çıkarılmalı” Eski İstanbul Milletvekili ve AK Parti kurucu isimlerinden Metin Külünk, FETÖ’ye ilişkin gizli görüşme iddialarına tepki gösterdi. Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bu örgütle masaya oturmaya zorlamak isteyen içerideki işbirlikçile
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Davraz kayak merkezi’nde turizm altyapısı güçleniyor Isparta Valiliği, Davraz Kayak Merkezi’nde hayata geçirilen yeni yatırımlarla turizm altyapısını güçlendirirken, ziyaretçi güvenliğini artırmayı ve bölgesel turizm ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.
Antalya Manavgat’ta alkollü sürücüye 390 bin tl ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada 116 promil alkollü olduğu belirlenen ve ehliyeti daha önce alkollü araç kullanmaktan alınan sürücü, üçüncü kez direksiyon başında yakalandı.