“KEÇİBORLU MYO, ŞEHİDİMİZİN ADINI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ”


Gündem 1.11.2019 00:28:00 0
“KEÇİBORLU MYO, ŞEHİDİMİZİN ADINI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ”

Keçiborlu Meslek Yüksekokulu bünyesindeki konferans salonuna, Keçiborlu MYO Otomotiv Teknolojileri Bölümü mezunu olan “Şehit Uzman Çavuş Süleyman Yasir AĞIR” ismi verildi.

13 Mart 1992 Fethiye, Muğla doğumlu Süleyman Yasir AĞIR, Keçiborlu MYO Otomotiv Teknolojileri Bölümü’nden mezun olduktan sonra askerlik görevini tamamlamış ve Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine Uzman Çavuş olarak katılmıştır. Hakkâri Merkez Ceyhanlı Köyü Sütçüler Mezrası kırsalında icra edilen operasyon esnasında 14 Temmuz 2019 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucu Şehit düşmüştür.

Şehidimizin adını okulumuzda gururla yaşatmak için gerçekleştirilen anma törenine, başta Şehidimizin Kıymetli Ailesi, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER, İlçe Kaymakamı Okan LEBLEBİCİLER, İlçe Belediye Başkanı Yusuf Murat PARLAK, Garnizon Komutan Vekili Kara Hava Pilot Albay Cihan KILIÇARSLAN ve yerel yönetim temsilcileri katılım sağladı.

Şehidimizin aziz hatırası ile milli birlik ve beraberliğin vurgulandığı konuşmalar gerçekleştirilirken, salonda duygu dolu anlar yaşandı. Mertebelerin en yücesine erişen öğrencimiz, evladımız “Şehit Uzman Çavuş Süleyman Yasir AĞIR” kardeşimize Allah’tan rahmet, gururlu ailesine sabırlar diliyoruz.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması
Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu? Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu?
Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı