KEKİK VE DUT DİYARI SÜTÇÜLER'İN 2 PROJESİNE DESTEK SÖZÜ


Yaşam 13.04.2021 00:12:00 0
KEKİK VE DUT DİYARI SÜTÇÜLER

Ak Parti YSK Temsilcisi Milletvekili Recep ÖZEL'in katılımıyla Isparta Ticaret ve Sanayi odasında gerçekleşen Milli ekonominin temeli tarım toplantısı gerçekleşti.

Toplantıda ilaç, gıda, parfüm, kozmetik ve bir çok alanda kullanılan aynı zamanda ülkemiz ormanlarında yetişen kekiğin %16'sına sahip Sütçülerin kekik üretiminde hak ettiği yere gelmesi için uzun zamandır yapılan kekik projesi Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak tarafından Milletvekili Özel'e sunuldu. Sütçüler ilçesinin İki büyük nimetlerinden olan kekikten sonra Dut yetiştiriciliğindede 150 dönümlük Dut bahçesi projesinin sunan Başkan Yurdabak, Milletvekili Özel'den destek sözü aldı.


Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!
Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle