Kenan Sofuoğlu, salda Gölü'nde fliteboard yaptı


Turizm 10.09.2020 00:41:00 0
Kenan Sofuoğlu, salda Gölü

AK Parti milletvekili eski motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu, salda Gölü'nde fliteboard yaptı.

Sakarya milletvekili ve 2012 süpersport dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu, su bulduğu her yerde yaptığı aktivitelerle gündemde olmaya devam ediyor. Son olarak Isparta ve Burdur arasında kalan salda Gölü'ne giden Sofuoğlu, fliteboart yaptı.

Kenan Sofuoğlu Salda Gölünde fliteboard yaptı - Medyabar

Isparta’da cezaevi Ring aracı yan yattı: 3 Jandarma yaralı Isparta–Burdur Karayolunda Cezaevi Ring Aracı Yan Yattı: 3 Jandarma Hafif Yaralandı
Burdur’da Dikkat Çeken Rakamlar! Vali Bilgihan Uyardı Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, 112 Acil Çağrı Merkezi’nin asılsız ihbarlarla meşgul edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, “112’yi aslına ve işlevine uygun kullanalım” çağrısında bulundu.
Kaş ve Batı Akdeniz İçin Kritik Uyarı: Sel, Hortum ve Dolu iski Meteoroloji değerlendirmelerine göre Perşembe sabah saatlerinden itibaren Batı Akdeniz ve Kıyı Ege’de kuvvetli sağanak etkili olacak. Kaş başta olmak üzere Antalya’nın batı ilçelerinde ani sel, su baskını ve hortum riski bulunuyor
AK Kadınlardan Zeynep Güneş’e Güçlü Destek AK Parti Kadın Kolları’nın “Köklerden Geleceğe” Çalıştayı sonrası, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş’e yönelik sosyal medya paylaşımına tepkiler büyüdü.
Hafta Ortası Yağış, Hafta Sonu Bahar! Meteoroloji, yurt genelinde sağanak ve kuvvetli rüzgâr uyarısı yaptı. Antalya, Isparta ve Burdur’da Perşembe günü yağış beklenirken, Pazar günü sıcaklıklar artacak ve bahar havası etkili olacak.