Kenan Sofuoğlu, salda Gölü'nde fliteboard yaptı


Turizm 10.09.2020 00:41:00 0
Kenan Sofuoğlu, salda Gölü

AK Parti milletvekili eski motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu, salda Gölü'nde fliteboard yaptı.

Sakarya milletvekili ve 2012 süpersport dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu, su bulduğu her yerde yaptığı aktivitelerle gündemde olmaya devam ediyor. Son olarak Isparta ve Burdur arasında kalan salda Gölü'ne giden Sofuoğlu, fliteboart yaptı.

Kenan Sofuoğlu Salda Gölünde fliteboard yaptı - Medyabar

TİMBİR’den BİK’e ziyaret: “Basınla göz hizasında olacağız” TİMBİR’den BİK’e ziyaret; Genel Müdür Çay: “Basınımızla göz hizasında olacağız”
Şevval İlayda Tarhan’dan ilham veren hikâye Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen söyleşide, 2024 Paris Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazanan milli atıcı Şevval İlayda Tarhan, başarı yolculuğunu paylaştı.
ITSO’dan Bakanlığa Çağrı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, inşaat ve gayrimenkul sektörünün sorunlarına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu
Keçiborlu seramik atölyesi öğrencilerden yoğun ilgi gördü Keçiborlu’da düzenlenen seramik atölyesi, üniversite öğrencilerine hem eğlenceli hem de üretken bir deneyim sundu. Belediye ve kaymakamlık desteğiyle ilçede sanat kültürü güçleniyor.
Başdeğirmen’den CHP’ye sert sözler: “Bu projelere Ufkunuz Yetmez” Isparta Belediyesi’nin 2026 yılı 7,7 milyarlık bütçesi, CHP’nin 8 ret oyuna karşılık 30 kabul oyuyla meclisten geçti.