Kendi Koltuk Hesaplarınıza Bizi Karıştırmayın


Gündem 8.09.2020 15:50:00 0
Kendi Koltuk Hesaplarınıza Bizi Karıştırmayın
Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in rahatsızlığı ve sonrasındaki koltuk hesaplarına AK Parti’nin karıştırılmak istenmesine AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş tepki gösterdi. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Covid 19 testinin pozitif çıkması ve tedavi sürecinde kendisi arayarak yanında olduklarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini söyledi. Taş, sadece geçmiş olsun dileklerini ifade etmekle kalmayıp, tedavi sürecinin her aşamasını yakından takip ettiklerini ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavisi sürerken bazı basın organlarında Sayın Böcek’in ölümü üzerinden koltuk hesabı yapıldığı yönünde haberler yayınlandığını belirten Taş, “Hiçbir AK Partili, böylesine çirkin, böylesine siyasi etiğe ve insan vicdanına sığmayan hesap içerisinde olmaz. Belediye Başkanının ölümü üzerinden bir hesap varsa bu kendi partisi içerisindedir. AK Partili yöneticilerin adının ortaya atılması hedef şaşırtmaktan başka bir şey değildir. Bu çirkin oyunlara bizi bulaştırmayın” dedi. Hedef saptırma gayreti içinde olan bazı siyasetçiler, ne yazık ki kurguladıkları hayal ürünü senaryoları kapı kapı dolaşıp sanki gerçekmiş gibi anlatarak, sosyal medya taşeronları vasıtasıyla gündeme taşımaktadırlar. Bu suni gündeme CHP'nin neden ihtiyaç duyduğunu iyi biliyoruz. Siyasi ahlakımız gereği sadece şunu söylüyoruz, Hedef saptırma gayretiyle ortaya attığınız iddiaları, buyurun ispat edin. İspat edemediğiniz taktirde zaten herkesin herşeyin farkında olduğundan da kuşku duymayın. Haberlerde ismi geçen kişilerin zaten açıklama yaptığını belirten Taş, “Hiçbir AK Partili Sayın Böcek’in ölümü üzerinden bir hesap içerisine girmemiş, böyle bir görüşme de olmamıştır. Biz Sayın Böcek’in bir an önce sağlığına kavuşup, görevinin başına dönmesini ve kalan 3.5 yılını sağlıkla sıhhatle geçirmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü