Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 29 Ekim Mesajı


Gündem 28.10.2021 17:52:00 0
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 29 Ekim Mesajı

Değerli Hemşehrilerim;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun'da Milli Mücadeleyi başlatarak, 29 Ekim 1923 tarihinde “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir” diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun bir yıl dönümünü daha, milletçe kutlamanın gururu ve coşkusu içindeyiz.

Cumhuriyet, her türlü zor şartlara rağmen, Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine ulaşmış güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici bir eseridir.

Türk Milletinin sarsılmaz iradesi ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığı; tüm zorlukları aşmamızda bizlere yol göstermektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı miras, çok az Millete nasip olacak kadar büyük ve onurlu bir sorumluluktur. Bilinmelidir ki; Bizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizi korudukça, bağımsızlığımızın nice yıldönümlerini huzur ve mutluluk içinde kutlayacak; bundan sonra da önümüzde uzanan aydınlık yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

Bu ülkenin ortak geçmişini ve geleceğini paylaşan, tasada ve sevinçte bir olan fertleri olarak atalarımızın zorlu mücadelelerle elde ederek bizlere emanet ettiği bu değerli mirası asırlardır sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için kararlılık ve azimle çalışmak en önemli görevimizdir.
Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkarak, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe yürüyerek medeniyet yarışında daima en ön saflarda yer almak, Cumhuriyeti ve bu cennet vatanı bizlere miras bırakan atalarımıza ve gelecek nesillerimize karşı borcumuzdur.

Bu inanç ve kararlılıkla, “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda Cumhuriyetimize sahip çıkmanın onurunu yaşıyor, ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

Bu vesileyle; Türkiye Cumhuriyetini bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyorum.

                                                                                         Hakan TÜTÜNCÜ

                                                                                   Kepez Belediye Başkanı


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı