Kepez Belediyesi’nde vergi mesaisi


Gündem 27.11.2019 23:55:00 0
Kepez Belediyesi’nde vergi mesaisi

Kepez Belediyesi’nde vergi mesaisi

Kepez Belediyesi 2 Aralık Pazartesi günü sona erecek olan Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergilerinde 2019 yılı ikinci taksit ödemeleri nedeniyle hafta sonu veznelerini açık tutacak.

Kepez Belediyesi, mükelleflerin 2 Aralık’ta sona erecek olan Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergilerini zamanında yatırabilmeleri için ek mesai uygulaması yapacak. Vatandaşların mağdur olmaması ve vergilerini rahatça yatırabilmesi için Özdilek ve MarkAntalya AVM’ye kurulan vezneler ile Gülveren Mahallesi’ndeki belediye veznesi hafta sonu da mesai saatleri içinde mükelleflere hizmet verecek.  

Kepez vezneleri 24.00 kadar açık

Kepez Belediyesi’nin giriş katında bulunan veznelerde cumartesi ve pazar günü açık tutulacak. Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergilerinde 2019 yılı ikinci taksit ödemelerinin son günü olan 2 Aralık pazartesi günü belediye vezneleri saat 24.00’a kadar hizmet verecek. Vatandaşlar vergilerini Halk Bank Şubeleri’nden veya belediyenin www.kepezbld.gov.tr resmi internet sitesindeki ‘İnteraktif Belediyecilik’ bölümünde bulunan ‘Vergi Ödeme’ kısmını tıklayarak ödemelerini gerçekleştirebilecekler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma
Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı? Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı?
Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!