Kepez daha yeşil bir Kepez için çalışıyor

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeni semt parklarının yapımına devam ederken mevcut parkların onarılmasına ve parklardaki yeşil alan bakım çalışmalarını da sürdürüyor.


Gündem 13.07.2022 18:30:00 0
Kepez daha yeşil bir Kepez için çalışıyor

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz aylarının gelmesiyle parklarda bakım onarım çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kepez’in 68 mahallesinde bulunan semt parklarının bakımını üstlenen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ‘Dr. Burhanettin Onat Kültür Evi’nin bulunduğu Türk Ocağı Parkında yeşil alan düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Türk Ocakları Antalya Şubesi’nin, kültür ve sanat tesisi talebini yerine getiren Kepez Belediyesi, Türk Ocağı Parkı içerisine Dr. Burhanettin Onat Kültür Evini inşa ederek, 2021 yılında törenle hizmete açmıştı. Dr. Burhanettin Onat Kültür Evine ev sahipliği yapan Türk Ocağı Parkı’nda yeşil alan miktarı artırıldı.  Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri alanda önce  toprak serim çalışması gerçekleştirdi.   Yeni bitki yetiştirilmesi ve köklendirme işleminde kullanılan torfu toprak zemine uygulandı.  Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri uzman kadrolarıyla, parkları ve bahçeleri güzelleştirerek daha yeşil bir Kepez için çalışmaya devam ediyor.

 


Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde
Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü
Başkan Arı Lale sanayide Başkan Arı Lale sanayide