Kepez’de ‘Kan ver can olsun’ kampanyası start aldı


Gündem 18.06.2020 20:15:00 0
Kepez’de ‘Kan ver can olsun’ kampanyası start aldı

Kepez’de ‘Kan ver can olsun’ kampanyası start aldı

Kepez Belediyesi ve Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle düzenlenen ‘Kan ver can olsun’ kampanyası başladı. Belediye Tıp Merkezi’nden start alan kan bağış kampanyası, farklı günlerde 10 mahallede sürdürülecek.

Pandemi döneminde azalan kan stokları nedeniyle Kızılay’ın kan bağışı çağrısına Kepez Belediyesi, ‘Kan ver can olsun’ kampanyası ile destek verdi. Kepez Belediyesi ve Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle ilçede kan bağış kampanyası başlatıldı. İlçedeki 10 mahallede sürdürülecek olan kampanyanın startı Belediye Tıp Merkezi’nden verildi.  Kızılay’ın kan bağış otobüsü, gün boyunca kan vermek isteyenlerle doldu, taştı. Kızılay’ın kan bağış otobüsü; 19 Haziran Cuma Çankaya Mahallesi Muhtarlık önü, 25 Haziran Perşembe Ünsal Mahallesi muhtarlık önü, 26 Haziran Cuma Kütükçü Mahallesi muhtarlık önü, 2 Temmuz Perşembe Kuzeyyaka Mahallesi Salı pazarı önü, 3 Temmuz Cuma Karşıyaka Mahallesi muhtarlık önü, 9 Temmuz Perşembe Barış Mahallesi muhtarlık önü, 10 Temmuz Cuma Yükseliş Mahallesi muhtarlık önü, 16 Temmuz Perşembe Gazi Mahallesi Çarşamba pazarı önü ve 17 Temmuz Cuma günü Gündoğdu Mahallesi muhtarlık önünde kan vermek isteyen bağışçıları bekliyor.

Başkan Başdeğirmen, İncesu’da vatandaşlar ve köy muhtarlarıyla buluştu “Böyle güzel hizmet eden bir başkan görmemiştik, çay içesiye hizmet görülüyor”
Vali Erin’den Kıbrıs Gazisi Korkmaz’a Anlamlı Ziyaret Isparta Valisi Abdullah Erin, Yalvaç’ın Özbayat köyünde yaşayan Kıbrıs Gazisi Selahattin Korkmaz ve eşi Şehriban Korkmaz’ı evlerinde ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.
11 İlde Sel Alarmı: Perşembe ve Cuma Riskli Antalya, İzmir, Muğla başta olmak üzere 11 ilde Perşembe ve Cuma günü sel ve su baskını riski bulunuyor. Uzmanlar, yalnızca kar değil sel tehlikesi olan günlerde de okulların tatil edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.
Fenerbahçeli üreticiden ilginç jest: Domates kasalarına ‘N’Golo Kante’ yazdırdı Serik’te domates üreticisi Doğan Çetin, Fenerbahçe’ye ve N’Golo Kante’ye olan sevgisini 100 kasaya futbolcunun adını yazdırarak gösterdi; “Bu yıl şampiyonluk istiyoruz” dedi.
Antalya’da Heyelan: Hisarçandır Yolu Ulaşıma Kapatıldı Antalya Konyaaltı’nda Hisarçandır Yolu’nda meydana gelen heyelan nedeniyle yaklaşık 100 metrelik alanda çökme oluştu, yol trafiğe kapatıldı.