Kepez’de Kariyer Günleri’nin konuğu Abbas Güçlü


Gündem 11.03.2020 00:10:00 0
Kepez’de Kariyer Günleri’nin konuğu Abbas Güçlü

Kepez’de Kariyer Günleri’nin konuğu Abbas Güçlü

Kepez Belediyesi’nin lise öğrencilerine yönelik olarak her ay düzenlediği ‘Kepez’de Kariyer Günleri’ etkinliğinin bu ayki konuğu Eğitimci, Gazeteci, Yazar Abbas Güçlü oldu. Güçlü, öğrencilerin eğitim ve kariyer tercihleri ile ilgili sorularını cevapladı.

Kepez’de Kariyer Günleri etkinliği ünlü konukların katılımıyla devam ediyor. Kepez Belediyesi ve Antalya Bilim Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Kepez’de Kariyer Günleri’nin bu ayki konuğu Eğitimci, Gazeteci, Yazar Abbas Güçlü oldu. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Güçlü, öğrencilerin geleceği, eğitim sistemi ve kariyer tercihleri konusundaki sorularını yanıtladı. Kepez’de Kariyer Günleri’ne Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ve çok sayıda lise öğrencisi katıldı. Kepez Belediyesi’nin lise öğrencilerine yönelik olarak her ay düzenlediği Kepez’de Kariyer Günleri, ünlü konuklarıyla lise öğrencilerinin eğitim ve kariyer planlamalarına ışık tutuyor. Kepez Belediyesi, öğrencilere eğitim ve kariyer planlamalarına ışık tutan panel ve seminerlerin yanı sıra, üniversite kapılarını aralayacak eğitimlerde veriyor. Lise son sınıf öğrencilerine ve mezunlara yönelik 2 nokta da YKS kursu açan Kepez Belediyesi, ilçenin 6 noktasındaki Destek Eğitim Kursları ile de öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlıyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü