Gündem

Gündem Haberleri

Kepez’de pedallar yarıştı


Gündem 20.10.2019 18:56:00 0
Kepez’de pedallar yarıştı

Kepez’de pedallar yarıştı  

 

Kepez Belediyesi, ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’ ile bisiklet tutkunu sporculara bir kez daha ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen sporcuların katıldığı heyecanlı dakikalarda pedallar yarıştı.

 

Kepez Belediyesi’nin 6’ıcısını düzenlediği 120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları, Park Funtastic’te yapıldı. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen bisiklet tutkunu sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya pedal çevirdi. Kepez Varyantındaki  Park Funtastic’te düsenlenen yarışlara, internet üzerinden 146 sporcu ve sporsever kayıt yaptırdı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de nefes kesen yarışlarda, bisiklet tutkunlarının heyecanına ortak oldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bisiklet yarışlarına her yaştan ve kesimden destek geldiğini belirterek, destek verenlere teşekkür etti. Sporcuların performansının artmasıyla yarışma süresinin 60 dakikadan 120 dakikaya çıkartılmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Tütüncü, bisiklet sporuna ilgi duyan dostlarla bu heyecanı paylaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Tütüncü’den yarış startı

 

Spora ve sporcuya çok önem verdiklerini belirten Tütüncü, sağlıklı nesiller için sporu hayatın içine almaya çalıştıklarını vurguladı. Her ilgi grubundan hemşerilerinin Kepez’de hem kendini ifade edebilmesi, hem de kendini bu güzel şehre ait hissedebilmesi için çeşitli organizasyonlar yaptıklarını vurgulayan Tütüncü, “Akıp geçen gündelik hayatın stresinden hemşehrilerimizi uzaklaştırabilmek, bizim en önemli çalışmalarımızdan biri. Bisiklet sporunu sevdirmeyi, doğanın ve maceranın içinde var olmayı htirmeyi çok önemli buluyorum” diye konuştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yarışa katılacak sporculara başarı dileklerini ileterek, yarışın startını verdi. Sağlık engeli olmayan her vatandaşın katılabildiği yarışlar yüzlerce bisiklet tutkununu Kepez’de buluşturdu. Yarışların tamamlanmasının ardından dereceye girenler ödüllendirilecek.

Resim


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü