Kepez’den 14 bin öğrenciye çorba


Gündem 12.01.2020 20:26:00 0
Kepez’den 14 bin öğrenciye çorba

Kepez Belediyesi, final sınavı hazırlıklarına destek olmak amacıyla Akdeniz Üniversitesi (AÜ)nde okuyan 14 bine yakın öğrenciye 7 gün boyunca çorba ikram etti. 

Kepez Belediyesi, AÜ öğrencilerine, final sınavları haftasında yaptığı çorba ve tatlı ikramlarıyla moral verdi. Öğrencilere, final sınavı haftası boyunca sıcak çorba ikram edildi. İkramdan 14 bine yakın öğrenci faydalandı. Geçtiğimiz Pazar günü başlayan çorba ikramı, AÜ kampüsü ile Kültür Mahallesi’ndeki KYK yurtları önünde yapıldı. Çorba dağıtımı, öğrencilerin gece boyunca sınavlarına çalışmalarından dolayı saat 23.00’te başlatıldı.

Öğrenciler çorba ikramından memnun

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de çorba ikramlarına katılarak, öğrencilere sınavlarında başarılar diledi. Öğrenciler de sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Final sınavları haftası dolayısıyla başlatılan çorba ikramı 7. gününde KYK Ahmet Hamdi Akseki Öğrenci Yurdu’nda tamamlandı.
Başkan Hakan Tütüncü, buradaki dağıtımda da hazır bulunarak, öğrencilere çorba ikram etti.

AÜ öğrencilerine destek sürecek

AÜ öğrencilerine final sınavları haftasında, yaptıkları çorba ikramıyla moral verdiklerini belirten Başkan Tütüncü, açıklamasında şunları söyledi: “7 gün boyunca her gece üniversiteli kardeşlerimle birlikteydik. Öğrencilerimize moral verdik ve kendilerine sınavlarında başarılar diledik. Tüm kalbimizle onların yanında durduk.  Önemli olan yaşadığımız hayatı gençlerimizle, öğrencilerimizle paylaşmaktı. Gençler, bizim için çok önemli, onlar ülkemizin geleceği. Onlara destek olmaya, eğitimlerine katkı vermeye devam edeceğiz. Öğrenci kardeşlerime,  güzel bir gelecek diliyorum. Bir aylık bir tatile çıkacak olan AÜ ve bütün üniversitelerdeki öğrencilerimize güzel bir tatil diliyorum.  Güzel güzel enerji toplasınlar bir ay sonra derslerine güçlü bir şekilde çalışsınlar.”

 
 
 
 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü