Gündem

Gündem Haberleri

Kepez’e sosyete pazarı


Gündem 30.06.2020 01:40:00 0
Kepez’e sosyete pazarı

Kepez’e sosyete pazarı

Kepez Belediyesi, kentin kırsal kesimlerinde tarımsal ve hayvansal üretime destek veren kadınlar için kurduğu, ‘Antalya Köy Pazarı’nın hemen yanı başına ‘Sosyete Pazarı’ açıyor.  

Antalya’nın en geniş ormanlık alanlarına sahip olan Kepez Belediyesi, doğayla iç içe olan bu ormanlık alanları da halkın kullanımına kazandırıyor. Kepez Varyantının hemen yanı başında yer alan ve halkın kullanımına açılan ParkFuntastic, hafta sonları yüzlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Kepez Belediyesi’nin ParkFuntastic’te kentin kırsal kesimlerinde tarımsal ve hayvansal üretime destek veren kadınlar için kurduğu, ‘Antalya Köy Pazarı’nın hemen yanı başına ‘Sosyete Pazarı’ açılıyor. Kepez’in Sosyete Pazarı, 5 Temmuz Pazar günü saat 13.00’da düzenlenecek açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilerine aralayacak. Antalya Köy Pazarı’ndan sebzeden meyveye her türlü ihtiyaçlarını temin eden ziyaretçiler, giyimden ayakkabıya kadar da ihtiyaçlarını Sosyete Pazarı’ndan karşılayabilecekler. Antalya’nın cazibe merkezi haline gelen ParkFuntastic’te ziyaretçiler hem doğanın kucağında alışveriş yapma imkanı, hem de gün boyu ailece keyifli bir gün geçirme fırsatı bulacaklar.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası