Kepez’in iki yakası bir araya geliyor


Gündem 18.07.2020 00:01:00 0
Kepez’in iki yakası bir araya geliyor

Kepez’in iki yakası bir araya geliyor

Masa Dağı eteklerinde devam eden Çankaya Mahallesi yol çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’in iki yakasını bir araya getiriyoruz. Çankaya Mahallesi’ne kocaman, güzel bir yol açıyoruz “ dedi.

 Kepez Belediyesi’nin, Masa Dağı eteklerindeki Çankaya Mahallesi’nde başlattığı yol çalışmaları hızla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de zorlu coğrafi şartlarla mücadele edilerek, adeta iğneyle kuyu kazar gibi yürütülen Çankaya’daki yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çankaya’daki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü,  “Kepez’in iki yakasını bir araya getiriyoruz. Burası Masa dağının etekleri, Çankaya Mahallesi… Buraya alternatif  kocaman, güzel bir yol açıyoruz. Her gün çok değişik şekillerde şehir içinde, şehir merkezinde gelip geçtiğimiz ana yollar var ya, o yolların her birinin kendine özgü özel, özgün, dönemine ait hikayeleri bulunmakta... Her büyük proje ciddi bir emeği bünyesinde barındırıyor. İşte o yollar gibi yine şehir içi trafiğini rahatlatacak, ama bununla birlikte bölgeye de değer kazandıracak kocaman bir projeyi gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

Antalya’ya değer kazandırdık

Kepez'de 12 yılda 1000 kilometrenin üzerinde yol açtıklarına değinen Başkan Tütüncü,  “Açtığımız her yol bölgemizin değerine değer kattı. Antalyamızı güzelleştirdi. Dolayısıyla nerede Kepez'in iki yakasını bir araya getirdiysek, aslında orada Antalya'ya değer kazandırdık. Bugün bu projenin ne kadar büyük emeklerin üzerinde yükseldiğini görmek bizi çok heyecanlandırdı. Arkadaşlarımız iğne ile kuyu kazar gibi çalışıyorlar, gayret ediyorlar. Onların emekleri her türlü takdirin üzerindedir” dedi.

Kepez hizmetlerini kendi imkanlarıyla yapıyor

Bu projeyi Kepez Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla, kendi kaynaklarıyla, kendi ekipleri ve kendi ekipmanlarıyla yaptığını belirten Başkan Tütüncü, “Aslında burada bir ihale yoluyla hizmet alımı yapılabilirdi. Burada farklı bir hizmet alımı yapılabilirdi. Ama bunların hiçbirisini yapmadan,  belediyemiz kendi garajındaki kendi ekipleri ile ekipmanlarıyla bu yolu yapıyor. “ diye konuştu.

Kepez’i nereden nereye getirdik

“Yıllar içerisinde Kepez’i nereden nerelere getirdik” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Biz çalıştıkça şehrimiz değer kazanıyor. Hemşehrilerimizin bize güvenleri, bize inançları en büyük motivasyonumuz. Onlar bize güvendikçe biz, bölgede kocaman projeleri hemşerilerimiz için hayata geçirmeye devam edeceğiz, enerjimizle, heyecanımızla, gayretimizle… Geceyi gündüze katarak, çaba sarf edeceğiz, gayret göstereceğiz ve yeni hedeflerimize de güçlü kuvvetli bir biçimde ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çankaya Mahallesi’nde yürütülen yol çalışmalarını sosyal medya hesaplarından da hemşehrilerine duyurdu. Arazi gezisinde Başkan Tütüncü’ye,  Fen İşleri Müdürü Ali Arslan eşlik etti.

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı
Türel’den Böcek’e: “Geçmişinle Çelişiyorsun” Menderes Türel, Muhittin Böcek’in geçmiş açıklamaları ile mahkeme ifadeleri arasında çelişki olduğunu savunarak, “Açıklanamaz servet yalanla gizlenemez” dedi.
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede: Binlerce personel sahada Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
AK Parti Antalya’da Bayramlaşma Programına Yoğun İlgi AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında Ali Çetin ev sahipliğinde partililer buluştu; Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Nuri Ersoy aracılığıyla telefonla katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı