Kepez’in iki yakası bir araya geliyor


Gündem 18.07.2020 00:01:00 0
Kepez’in iki yakası bir araya geliyor

Kepez’in iki yakası bir araya geliyor

Masa Dağı eteklerinde devam eden Çankaya Mahallesi yol çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’in iki yakasını bir araya getiriyoruz. Çankaya Mahallesi’ne kocaman, güzel bir yol açıyoruz “ dedi.

 Kepez Belediyesi’nin, Masa Dağı eteklerindeki Çankaya Mahallesi’nde başlattığı yol çalışmaları hızla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de zorlu coğrafi şartlarla mücadele edilerek, adeta iğneyle kuyu kazar gibi yürütülen Çankaya’daki yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çankaya’daki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü,  “Kepez’in iki yakasını bir araya getiriyoruz. Burası Masa dağının etekleri, Çankaya Mahallesi… Buraya alternatif  kocaman, güzel bir yol açıyoruz. Her gün çok değişik şekillerde şehir içinde, şehir merkezinde gelip geçtiğimiz ana yollar var ya, o yolların her birinin kendine özgü özel, özgün, dönemine ait hikayeleri bulunmakta... Her büyük proje ciddi bir emeği bünyesinde barındırıyor. İşte o yollar gibi yine şehir içi trafiğini rahatlatacak, ama bununla birlikte bölgeye de değer kazandıracak kocaman bir projeyi gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

Antalya’ya değer kazandırdık

Kepez'de 12 yılda 1000 kilometrenin üzerinde yol açtıklarına değinen Başkan Tütüncü,  “Açtığımız her yol bölgemizin değerine değer kattı. Antalyamızı güzelleştirdi. Dolayısıyla nerede Kepez'in iki yakasını bir araya getirdiysek, aslında orada Antalya'ya değer kazandırdık. Bugün bu projenin ne kadar büyük emeklerin üzerinde yükseldiğini görmek bizi çok heyecanlandırdı. Arkadaşlarımız iğne ile kuyu kazar gibi çalışıyorlar, gayret ediyorlar. Onların emekleri her türlü takdirin üzerindedir” dedi.

Kepez hizmetlerini kendi imkanlarıyla yapıyor

Bu projeyi Kepez Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla, kendi kaynaklarıyla, kendi ekipleri ve kendi ekipmanlarıyla yaptığını belirten Başkan Tütüncü, “Aslında burada bir ihale yoluyla hizmet alımı yapılabilirdi. Burada farklı bir hizmet alımı yapılabilirdi. Ama bunların hiçbirisini yapmadan,  belediyemiz kendi garajındaki kendi ekipleri ile ekipmanlarıyla bu yolu yapıyor. “ diye konuştu.

Kepez’i nereden nereye getirdik

“Yıllar içerisinde Kepez’i nereden nerelere getirdik” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Biz çalıştıkça şehrimiz değer kazanıyor. Hemşehrilerimizin bize güvenleri, bize inançları en büyük motivasyonumuz. Onlar bize güvendikçe biz, bölgede kocaman projeleri hemşerilerimiz için hayata geçirmeye devam edeceğiz, enerjimizle, heyecanımızla, gayretimizle… Geceyi gündüze katarak, çaba sarf edeceğiz, gayret göstereceğiz ve yeni hedeflerimize de güçlü kuvvetli bir biçimde ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çankaya Mahallesi’nde yürütülen yol çalışmalarını sosyal medya hesaplarından da hemşehrilerine duyurdu. Arazi gezisinde Başkan Tütüncü’ye,  Fen İşleri Müdürü Ali Arslan eşlik etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü