Kepez’in okul bahçeleri renkleniyor

Kepez Belediyesi çocukların fiziksel, ruhsal ve kişisel gelişimleri için okul bahçelerindeki oyun çizgilerini yenileyerek, öğrencilerin eğlenerek öğrenmesine katkı sunuyor.


Gündem 4.09.2022 16:58:00 0
Kepez’in okul bahçeleri renkleniyor

Kepez Belediyesi eğitim kalitesi ve standardını daha iyi noktaya taşımak adına toplumda farkındalık oluşturan hizmetlerine devam ediyor. Kepez Belediyesi, okulların bahçelerinde bulunan oyun alan çizgilerini yeniliyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen oyun çizgi yenileme çalışmaları ile öğrencilerin tatil günlerinde keyifli anlar geçirmeleri de sağlanıyor. Okulların bahçelerinde oyun çizgileriyle buluşan öğrenciler, kişisel ve zekâ gelişimlerine katkı sağlayan spor aktiviteleri sayesinde daha da sosyalleşiyor. Oyun çizgileri yenilenen okul bahçelerinde öğrenciler, coşku, paylaşım,  birlik ve beraberlik ruhunu kazanıyor. Bu kapsamda Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde çizgi çalışmaları yapıldı ve yıpranan boyalar yenilendi. Öğrencilerin teneffüste hoşça vakit geçirmesi, takım çalışmasına uyum sağlayabilmesi için Kepez okullarında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 
 
 
 

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’ın 23 Nisan mesajı CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’ın 23 Nisan mesajı
Hedef Nevşehir’i Türkiye’nin en temiz şehri yapmak Hedef Nevşehir’i Türkiye’nin en temiz şehri yapmak
CHP Keşan İlçe Başkanı Çakır’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı CHP Keşan İlçe Başkanı Çakır’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
'Ege'den 2025 öncesi yeni klip 'Ege'den 2025 öncesi yeni klip
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret