Kepez’in sünnet kayıtları başladı


Gündem 15.06.2020 13:06:00 0
Kepez’in sünnet kayıtları başladı

Kepez Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 12’ncisini düzenleyeceği sünnet etkinliğinin başvuruları 5 Temmuz’da sona erecek.

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 12’ncisini düzenleyeceği sünnet etkinliğinin kayıt süreci başladı. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen aileler, nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte Kepez Belediyesi’nin yanında bulunan Belediye Tıp Merkezi’ne bizzat başvuruda bulunmaları gerekiyor. Kepez’de oturan 6 yaş ve üstü çocukların kabul edileceği sünnet etkinliğinin kayıtları 5 Temmuz’ da sona eriyor. Kayıtların tamamlanmasının ardından çocukların sünnet operasyonu gerçekleştirilecek. Sünnet kayıtları hakkında Belediye Tıp Merkezi’nin 338 11 22 nolu telefonundan (Dahili: 2009) bilgi alınabilecek.  

Ulaşım Esnafı Değişimde Buluştu Şeffaf, adaletli ve katılımcı yönetim anlayışıyla yola çıkan başkan adayı Faruk Daşdöner’e ulaşım sektörü esnafından destek her geçen gün artıyor.
Ormana Gençlik Derneği’nden İbradı Belediyesi’ne Ziyaret Ormana Gençlik Derneği üyeleri, İbradı Belediyesi’ni ziyaret ederek gençlerin beklenti ve projelerini paylaştı. Başkan Hatice Sekmen, gençlere her alanda destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.
Türkiye’de doğal sit alanı 28 bin 907 km²’ye ulaştı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl 1,777 kilometrekarelik alanı daha doğal sit alanı olarak tescilleyerek biyolojik çeşitliliği koruma çalışmalarını sürdürdü.
Uluborlu Sporla Büyüyor Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda yaptığı temasların ardından ilçeye kazandırılan spor yatırımlarında önemli aşamaların tamamlandığını açıkladı.
Atasoy: “Sürecin en sağlıklı değerlendirmesini hukuk yapacaktır” Atabey eski Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Atabey Belediyesi’ne ilişkin kamu zararı iddialarıyla ilgili devam eden dava süreci hakkında açıklamalarda bulundu.