Kepez’in sünnet kayıtları başladı


Gündem 15.06.2020 13:06:00 0
Kepez’in sünnet kayıtları başladı

Kepez Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 12’ncisini düzenleyeceği sünnet etkinliğinin başvuruları 5 Temmuz’da sona erecek.

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 12’ncisini düzenleyeceği sünnet etkinliğinin kayıt süreci başladı. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen aileler, nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte Kepez Belediyesi’nin yanında bulunan Belediye Tıp Merkezi’ne bizzat başvuruda bulunmaları gerekiyor. Kepez’de oturan 6 yaş ve üstü çocukların kabul edileceği sünnet etkinliğinin kayıtları 5 Temmuz’ da sona eriyor. Kayıtların tamamlanmasının ardından çocukların sünnet operasyonu gerçekleştirilecek. Sünnet kayıtları hakkında Belediye Tıp Merkezi’nin 338 11 22 nolu telefonundan (Dahili: 2009) bilgi alınabilecek.  

Antalya İddianamesi Genişliyor: 50 Milyon TL İddiası Kayda Girdi Antalya İddianamesinde CHP’ye 50 Milyon TL İddiası
Basın Kuruluşlarına 7,5 Milyar TL’lik KGF Destekli Krediye TİMBİR’den Teşekkür Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, basın kuruluşlarına yönelik 7,5 milyar TL tutarındaki KGF destekli kredi paketine ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Basın İlan Kurumu’na teşekkür etti.
BAİB Başkan adayı Ramazan Keskin’den Isparta çıkarması BAİB Başkan adayı Ramazan Keskin, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek kentin Batı Akdeniz ihracatındaki payını ve ihracat potansiyelini değerlendirdi
Seçim sürecine 10 milyonluk gölge Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında şüpheli ifadesi, CHP’li Ali Mahir Başarır’a nakit para ve daire verildiği iddiasını gündeme taşıdı.
Keçiborlu’da muhtarlar kahvaltıda buluştu: Köylerin geleceği masaya yatırıldı Keçiborlu’da köylerin geleceği konuşuldu. Aydoğmuş Köyü Muhtarı Recep Coşgun’un davetiyle düzenlenen kahvaltı programında Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ile köy muhtarları bir araya gelerek, ilçeye bağlı 1 belde ve 14 köyün s