Kepez tatilde “ARI” gibi çalıştı

Kepez Belediyesi 9,5 günlük Kurban Bayramı tatilinde ilçe sakinlerine en iyi belediyecilik hizmetini verebilmek için canla başla çalıştı. Başkan Hakan Tütüncü de, karış karış gezdiği Kepez ve Muratpaşa’da ilçe sakinlerinin kapılarını çaldı, gönüllere konu


Gündem 17.07.2022 13:54:00 0
Kepez tatilde “ARI” gibi çalıştı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 9,5 günlük Bayram tatilinde dur durak bilmeden bayramın birleştirici güzelliğini hemşehrileriyle paylaştı.

Kurban Bayramı’nın ilk günü önce  kesim alanlarını gezdi, hemşehrilerinin bayramlarını kutladı. Kesim noktasında görev yapan belediye personellerini ziyaret ederek, verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Tütüncü, otobüse binerek Kepez’i sokak sokak dolaştı, hemşehrilerinin bayramlarını kutladı. Yol kenarında gördüğü yaşlıların elini öptü, çok sevdiği çocukları da araba, bebek ve satranç takımı ile sevindirdi. Başkan Tütüncü, bayram ziyaretlerini Muratpaşa İlçesi’ndeki kapalı yolda sürdürdü.

Kalekapısı’ndan Cumhuriyet Caddesine, Atatürk Caddesi’nden Üç Kapıları karış karış gezen Başkan Tütüncü, bayramın birleştirici güzelliğini esnafla ve ilçe sakinleriyle paylaştı. Kahvehanelere uğradı, sıcak çay eşliğinde sıcacık bayram sohbetleri yapıldı. Bayram boyunca dur durak bilmeyen Başkan Tütüncü, Mehmet Akif Caddesi, Varsak Altıayak, Varsak Demirel, Şelale Mahallelerini de gezdi. Tek tek esnafları gezdi, hemşehrilerinin evlerine konuk oldu, yolda gördüğü vatandaşlarla sohbet etti.

Tütüncü, Varsak bölgesindeki çiftçilere de uğradı, bayramlarını kutladı, istek ve taleplerini dinledi. Başkan Tütüncü, bayram boyunca karış karış gediği Kepez ve Muratpaşa ilçe sakinlerinden de bol bol övgüler aldı.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de aldığı övgü dolu sözlerin üzerine, “Bize tatil yok. Bayramlar hemşehrilerimizle beraber paylaştığımız anlarla çok daha  güzel. Kepezliler ve Antalyalılar hizmetlerin en güzeline layık. “ dedi.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.