Kepez Varsak’a çam ağaçlı park


Gündem 31.05.2020 17:21:00 0
Kepez Varsak’a çam ağaçlı park

Kepez Belediyesi, Varsak Aydoğmuş Mahalle sakinlerini, çam ağaçları altında spor yapabilecekleri ve dinlenebilecekleri bir yeşil alana kavuşturdu.


Kepez Belediyesi, Varsak Aydoğmuş Mahalle sakinlerini, çam ağaçları altında spor yapabilecekleri ve dinlenebilecekleri bir yeşil alana kavuşturdu.
 Hemşehrilerine daha yeşil bir ortamda sağlıklı bir yaşam imkânı sunmak için ilçenin dört bir yanını ağaçlandıran ve yeşillendiren Kepez Belediyesi, 645 adet olan mahalle parkı sayısına bir yenisini daha ekledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Varsak Aktoprak Mahallesi’nde başlattığı parkın yapım çalışmasını tamamladı.

İçerisindeki çam ağaçlarıyla dikkat çeken park, 1472 ile 1481 sokakları arasında 2 bin m2 alan üzerine inşa edildi. Park, yürüyüş parkuru ve açık hava spor aletleri imkânlarıyla mahalle sakinlerine sağlıklı bir yaşam için spor yapma imkânı sunuyor. Yeşil alan içerisindeki oyun parkı da çocukların eğlence ihtiyacına cevap veriyor.  Vatandaşlar, parkta ki çam ağaçlarının altına konulan ahşap oturma alanlarında ise bir ağaç gölgesinde dinlenebilme imkanı buluyor. Üzeri kapalı ahşap oturma mobilyalarının olduğu parka, çim ekildi ve çeşitli bitkiler dikildi.   

Başkan adaylarının yönetim listeleri belli oldu Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan adaylarının yönetim listeleri
AK Partili Kurucudan Emekliler Adına Sesleniş AK Parti Kurucu İl Başkanından Emekliler İçin Erdoğan’a Açık Mesaj
Tepkiler Sonuç Verdi: Gazeteciler Şoförler Odası Kongresine Alındı Isparta Şoförler Odası seçimlerinde sabah saatlerinde salona alınmayan basın mensupları, gelen tepkilerin ardından kongreyi takip edebildi.
Yükseköğretim mezunları iş gücünde ilk sırada 2025 yılı üçüncü çeyrek iş gücü istatistikleri, eğitim düzeyi yükseldikçe iş gücüne katılım oranlarının arttığını ortaya koydu. Verilere göre, yükseköğretim mezunlarının iş gücüne katılım oranı yüzde 76,9 olarak gerçekleşti.
Şoförler Odası’nda Kapalı Kapılar 700 polisin görev yaptığı Isparta Şoförler Odası Genel Kurulu’nda basın mensuplarının salona alınmaması tepkilere neden oldu. Kamuoyunu bilgilendirmekle görevli gazetecilere uygulanan bu tutum, seçimlerin şeffaflığına gölge düşürd