KHK'lı 4/D'li taşeron işçi enflasyon ve asgari ücret zammı son durum nedir?


Ekonomi 19.01.2020 15:32:00 0
KHK

Taşeron işçi - Kadroya geçen 900 bin işçinin aldığı ödemelerin başında ilave tediye ikramiye ödemesi geliyor. 2019 yılının Aralık ayında son taksitler ödenmişti. Çalışanlar yeni yıldan itibaren ilave tediye ödemesini almaya başlayacak. İlk taksit ödemesi ile 3 Mart tarihine kadar gerçekleştirilecek. Taşerondan kadroya geçen çalışanlar, 4-d kamu işçilerin maaş haklarının iyileştirilmesi için çalışma yapılmasını beklemekteler. Diğer yandan Ocak ayında yüzde 4 oranında maaş artışı gerekleştirilecek. Maaşı asgari ücretin altında olan işçilerin daha önce alınan karara göre maaşları asgari ücret düzeyine çıkartılacak.

Taşeron işçi - Taşerondan kadroya geçen işçilerin 2020 Ocak tediye ikramiye ödemeleri ne zaman ve ne kadar ödeme yapılacak? Kamu işçileri (4-D) tediye ilk taksit ve ikinci taksit tarihleri..4/D'li taşeron işçiler asgari ücret zammı alabilecek mi? Ek ödeme alabilecekler mi? İşte detaylar... Taşerondan kadroya geçen çalışanlar, 4-d kamu işçilerin maaş haklarının iyileştirilmesi için çalışma yapılmasını beklemekteler. Diğer yandan Ocak ayında yüzde 4 oranında maaş artışı gerekleştirilecek. Maaşı asgari ücretin altında olan işçilerin daha önce alınan karara göre maaşları asgari ücret düzeyine çıkartılacak

Üretim 11 aydır düşüyor... Vatandaş yumurtaya ulaşamıyor! Üretim 11 aydır düşüyor... Vatandaş yumurtaya ulaşamıyor!
MEB'den yeni fotoğraf yarışması... 'Bir Işık, Bin Değer: Fotoğraflarla Değerlerimiz'e başvurular başladı MEB'den yeni fotoğraf yarışması... 'Bir Işık, Bin Değer: Fotoğraflarla Değerlerimiz'e başvurular başladı
Başkan Daşdöner’den kadın şoföre saldırı girişimine sert tepki TÖHOB Genel Başkan Yardımcısı, Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı ve Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, kadın şoföre yönelik gerçekleştirilen saldırı girişimini sert bir dille kınadı.
'Bursa Kestane Şekeri'ne AB’den coğrafi tescil 'Bursa Kestane Şekeri'ne AB’den coğrafi tescil
CHP’li Milletvekilleri Kestel ve Gürsu’daki hava kirliliğine dikkat çekti... Sanayi bacaları filtre çalıştırmıyor! CHP’li Milletvekilleri Kestel ve Gürsu’daki hava kirliliğine dikkat çekti... Sanayi bacaları filtre çalıştırmıyor!