Gündem

Gündem Haberleri

KHK’lılar Ankara’ya yürüyor

Batmanda KESK Platformu, KHK’ların iptal edilmesi ve OHAL komisyonunun kapatılması talebiyle Ankara’ya başlatılan yürüyüşe ilişkin basın açıklaması düzenledi.


Gündem 25.03.2021 12:30:00 0
KHK’lılar Ankara’ya yürüyor
BATMAN (İGFA) - Batmanda KESK Platformı yaptığı açıklamada, KESK Genel Merkez yöneticileri, tüm sendikaların yürütme kurulu üyeleri ile birlikte hukuksuzca ihraç edilen arkadaşları ve kamu emekçileri için İstanbul’dan Ankaraya yürüyeceğini duyurdu. Platform üyeleri açıklamalarında, "Çocuklarına bir ekmek götürmek için inşaatlarda, tehlikeli işlerde çalışırken işçi cinayetine kurban verdiğimiz ihraç arkadaşlarımızı hatırlatmak için yürüyor. Bu vahşi, ahlaksız, vicdansız sömürü düzenine daha fazla dayanamayarak intihar eden emekçilerin vasiyetlerini yerine getirmek için yürüyor” ifadelerine yer verdi.

Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor