Kıbrıs Cumhurbaşkanı Tatar: “Güçlü Türkiye, güçlü KKTC”


Gündem 6.07.2021 18:00:00 0
Kıbrıs Cumhurbaşkanı Tatar: “Güçlü Türkiye, güçlü KKTC”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Diyarbakırda Peygamberler ve Krallar Şehrini ziyaretinde, güçlü bir Türkiye Cumhuriyetinin güçlü bir KKTC için önemine vurgu yaptı.

DİYARBAKIR (İGFA) - KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Asur kral mezarlarına ve iki peygamberin mezarına ev sahipliği yapan Diyarbakırın Eğil ilçesini ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada Diyarbakırda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, KKTCde yaşayan ve öğrenci olarak bulunan çok sayıda Diyarbakırlı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC arasındaki köprülerin daha da güçleneceğine inanç belirterek, aradaki bağların çok sağlam olduğunu kaydetti.

KKTCde 20 Temmuz kutlama törenleri için hazırlıkların başladığını da ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin de kutlamalar için KKTCde olacağını hatırlattı.


Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu