Kılıçdaroğlu’ndan savcılara çağrı


Gündem 15.06.2021 11:00:00 0
Kılıçdaroğlu’ndan savcılara çağrı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündemdeki iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

BURSA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı ve Sevilay Yılmanın iddialarıyla gündeme gelen Veyis Ateşin Sezgin Baran Korkmazdan 10 milyon Euro istediğine dair haberleri sonrası, "Ankara’da kimin için istendi bu para?" diye sordu.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Her şeyin borsasını kurduklarını duyuyorduk. FETÖ borsası ile ne kadar kodaman FETÖcü varsa serbest bıraktılar, 15 Temmuz Şehitlerini sattılar. Şimdi de bir gazetecinin bir iş adamından 10 milyon Euro istediğine şahit oluyoruz. Niçin? Hukuki kovuşturmayı önlemek için" dedi.
SAVCILARA SESLENDİ
Savcılara seslenen Kılıçdaroğlu, "Ankara’daki siyasi bir yapı için istiyor bu parayı, çözeriz diyor. Ankara’da kimin için istendi bu para, bilmek istiyorum. Savcılar ne zamana kadar işinizi yapmayacaksınız? Harekete geçin, kimin için istendi bu para, öğrenin" ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu, paylaşımlarında, "Muhalefet olarak neyin peşine düşeceğimizi şaşırdık. Her gün yeni bir skandal. Lağım. Sevgili Halkım bunları önlemek için 4 yıl önce #AdaletYürüyüşü’ne çıkmıştım. Bu borsacılar şehit kanlarını satmasınlar diye, birileri milyonlarca Euro götürürken halkımız aç kalmasın diye.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1404699608882765825

Bursa'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi Bursa'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi
Marmaris’te derelerde temizlik çalışması Marmaris’te derelerde temizlik çalışması
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bursa Ovası nasıl kaybedildi? Bursa Ovası nasıl kaybedildi?