Kılıçdaroğlu'ndan skandal KHK talebi


Gündem 23.03.2020 15:36:00 0
Kılıçdaroğlu

Koronavirüsü fırsat bildi FETÖ virüsüne zemin hazırladı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal KHK talebi

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınına karşı önlem olarak FETÖ'cü sağlık çalışanlarının yeniden görevlendirilmesini talep etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yapılan araştırmalarla FETÖ ile ilişkili olduğu tespit edilen ve KHK ile görevden uzaklaştırılan kişilerin yeniden görevlerinin başına dönmesini isteyen Kılıçdaroğlu, adeta koronavirüs salgınını fırsat bilerek FETÖ virüsünü yeniden devlete bulaştırmak istedi.

"Siyasi polemik yapmaksızın önerilerimizi paylaşacağım" sözleriyle konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu, sıraladığı 13 maddelik tavsiye kararında FETÖ'cülerin yeniden devlette istihdam edilmesi gerektiğini belirtti.

Açıkladığı maddelerde 3. sırada yer alan talebinde, "Kamu sağlık kuruluşlarındaki eleman açığı hızla giderilmeli, KHK ile gönderilenler ise sağlık kuruluşlarına geri çağrılmalı." diyen Kılıçdaroğlu, adeta koronavirüs fırsatını fırsat bilerek FETÖ'nün yeniden devlet içerisine sızmasına zemin hazırlamayı amaçladı.

CHP il teşkilatı iftar sonrası üniversiteli gençlerle buluştu CHP İl Başkanı Hasan Karaca ve beraberindeki parti yöneticileri, iftar sonrası üniversiteli gençlerle bir araya gelerek gençlerin fikirlerini ve Türkiye’nin geleceğine dair düşüncelerini dinledi.
Başkan Yurdabak: “Sütçüler İçin Birlikte Üretiyoruz” Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ilçede düzenlenen iftar programında iş insanlarıyla bir araya gelerek Sütçüler’in ekonomik potansiyelinin güçlenmesi için iş birliği ve katma değerli üretimin önemine dikkat çekti.
Ş. Karaağaç Fen Lisesi Öğrencileri Protokolle Buluştu Şarkikaraağaç’ta Fen Lisesi öğrencileri iftar sonrası ilçe protokolüyle buluştu. Gençlerle sohbet eden protokol üyeleri, eğitim ve gelecek hedefleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Ulaştırma Bakanlığı'ndan bayram müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaklaşan Ramazan Bayramı tatilindeki yoğunluğu karşılamak amacıyla demir yolu ulaşımında toplam 8 bin 898 kişilik ilave kapasite sağlandığını duyurdu. Ankara'da düzenlenen iftar pro
Başkan Sekmen'in birlik ve beraberlik sofrası ormana'da kuruldu Antalya’nın İbradı ilçesine bağlı Ormana Mahallesi’nde kurulan birlik ve beraberlik iftar sofrasında vatandaşlar bir araya geldi.