Kilis 7 Aralık Rektöründen ortak akıl vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 2. kez Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.


Gündem 8.02.2021 15:00:00 0
Kilis 7 Aralık Rektöründen ortak akıl vurgusu

KİLİS (İGFA) - Prof. Dr. Mustafa Doğan, Kiliste ikinci kez atandığı 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğünün ilk mesaisine basın mensuplarını ağırladı. Senato Toplantı Odasında gazetecilerle buluşan Rektör Prof. Dr. Doğan, bugüne kadar sürdürdüğü 4 yıllık rektörlük görevi süresince uluslararası noktada Türkiye’deki üniversiteler arasında daha iyi bir konuma ulaşması için yoğun bir çaba harcadıklarını söyledi.

Kilis’in tarihi serüvenini, kültürel zenginliğini, sanatını, sosyo-ekonomik altyapısını, en genel anlamda hafızasını ortaya çıkarmak amacıyla şehir içinde merkezler kurarak Kilisle bütünleşme yolunda önemli bir adım attıklarını kaydeden Rektör Doğan, önümüzdeki dönemde dört yıldır oluşturarak güçlendirdikleri “ortak akıl temelli, adil, ilkeli, üniversiteyi geliştirecek her gayreti teşvik, ödüllendirme ve şükranla mukabelede bulunma” şeklindeki yönetim anlayışını daha büyük hedeflere taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. 
Toplantı sonunda Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, KİYÜ  tarafından hazırlanıp "Kilis 7 Aralık Üniversitesinden, 7 Aralık Kurtuluş Günü Anısına" basılan özel kitaplardan oluşan kitap setlerini basın mensuplarına armağan etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi