Kilis AK Partiden Müftü Şahine ziyaret

AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş, İl Başkan Yardımcısı M. Metin Karakuş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nur Korkmaz ve Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kara ile beraber Kilis İl Müftüsü Abdurrahman Şahin’i makamında ziyaret ettiler.


Gündem 23.02.2021 17:00:00 0
Kilis AK Partiden Müftü Şahine ziyaret

KİLİS (İGFA) - AK Parti Kilis İl Başkanlığı, İl Müftü Abdurrahman Şahini ziyaret etti. İl yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda Türkiye gündemi ile Kilisin gündemi konuşuldu.

AK Parti Kilis İl Başkanı Murat Karataş, İslam dininin gerçek manası ile yaşanmasının toplumda önemli olduğunu belirtti. Müftülük çalışmaları hakkında İl Müftüsü Şahinden bilgiler alan partililer, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. İl Müftüsü Abdurrahman Şahin ise AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.


Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.
Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret
Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği