Gündem

Gündem Haberleri

Kilis Belediyesinden 8 Mart mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, sevginin ne demek olduğunu öğreten tüm kadınların bu özel gününü kutladı.


Gündem 8.03.2021 08:30:00 0
Kilis Belediyesinden 8 Mart mesajı

KİLİS (İGFA) - Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle mesaj yayınladı. Başkan Ramazan yayınladığı mesajında, hayatımızın her alanında varlıklarıyla onurlandıran, üreten ve değer katan bir toplumun temel taşları ile annelik vasıflarıyla şefkatin, eş olma vasıflarıyla ise sevginin ne demek olduğunu öğreten tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Toplumda kadınların çok özel bir konuma sahip olduğunu kaydeden Başkan Ramazan, mesajında, "Gösterdikleri fedakarlık ve vatanseverlik örneğiyle vatanımızın ve milletimizin istiklali ve istikbâli için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin asalet timsali anneleri ile eşleri başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.


Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı
Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında