Gündem

Gündem Haberleri

Kilis Belediyesinden TOKİ müjdesi

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan Kiliste TOKİ tarafından 2 farklı bölgede yapımı devam konutlar ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.


Gündem 15.03.2021 09:30:00 0
Kilis Belediyesinden TOKİ müjdesi

KİLİS (İGFA) - Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Vali Konağının arka tarafına yapılacak olan ilk etap 170 adet toplu konutun inşaatında başlandığını anımsatarak, bir süredir teknik ve fiziki çalışmaları süren 2. Etap Toplu Konut Projesinde mutlu sona ulaştıklarını açıkladı.

Kilisin gelişmesini, kalkınmasını ve vatandaşlarımızın refah seviyesinin yükselmesini önemsediklerini belirten Başkan Ramazan, "Söz verdiğimiz gibi ilimizde Resul Osman Dağı eteklerine yapılacak 515 konutun ihalesi 4 Mayısta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından yapılacak olup daireler 3+1 ve 2+1 şeklinde inşa edilecektir. İhale kapsamında ayrıca 1 adet cami ve 1 adet ticaret merkezi yer alırken. Bu proje ile birlikte 515 hemşehrimiz ev sahibi olacaktır" dedi.

Üçüncü etap projenin 250 konut olacak ve en kısa sürede ihale edileceğini kaydeden Başkan Ramazan, "AK Parti kadroları olarak sizlere vermiş olduğumuz her bir sözün takipçisi olmak ve en kısa sürede gerçekleştirmek boynumuzun borcudur. Bize olan güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmayacak ve memleketimizin kalkınması için her zaman yürekten çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı