Kilis’te MHP’lilerden ‘birinci parti’ sözü


Gündem 19.06.2021 13:00:00 0
Kilis’te MHP’lilerden ‘birinci parti’ sözü

Kiliste genişletilmiş İl İstişare Toplantısı gerçekleştiren MHPliler, milletvekili seçimlerde MHPyi birinci parti yapacaklarının sözünü verdi.

KİLİS (İGFA) - MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir, parti yönetimi ile bir araya geldi. Toplantıya Merkez İlçe Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Elbeyli İlçe Başkanı İsmet Doğan, Polateli İlçe Başkanı Ali Özçelik, Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat ve Kadın Kolları Başkanı Meltem Yavuz Aşir ile yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Üyelerin birbirlerini daha yakından tanıma ve tanışma imkanıbulduğu toplantıda konuşan MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.

Genişletilmiş İl İstişare Toplantısında konuşan Merkez İlçe Başkanı İbrahim Halil Yılmaz da, önümüzdeki milletvekili seçimlerinde Kiliste MHPyi birinci parti sözünü İl Başkanına verdiklerini hatırlatarak, "Allahın izni ile bunu yapabilecek gücümüz ve birlikteliğimiz var. Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir. Sizinle bu dava içerisinde olmaktan ve bu yolda yürümekten onur ve gurur duyuyorum" dedi.

Elbeyli İlçe Başkanı İsmet Doğan, Polateli İlçe Başkanı Ali Özçelik, Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat ve Kadın Kolları Başkanı Meltem Yavuz Aşir ise iyi dilek ve temennilerini sonrasında partililer, günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.


Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu
Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz” Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz”
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması