Kilis Valisi Soytürkün İstiklal Marşının kabulü mesajı

Kilis Valisi Recep Soytürk, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu anma vesilesi ile bir mesaj yayınladı.


Gündem 12.03.2021 16:00:00 0
Kilis Valisi Soytürkün İstiklal Marşının kabulü mesajı

KİLİS (İGFA) - Kilis Valisi Recep Soytürk, devletin ve milletin bağımsızlığının sembolü olan İstiklâl Marşı’mızın, 12 Mart 1921de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 100.yıldönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığımızı kaydederken, "İstiklâl Marşı’mız tarihimizi, milli karakterimizi, milli mücadelenin heyecanını ve duygularını içinde taşıyan, edebiyatımızın seçkin bir örneği olarak kabul edilmiş ve bu tarihi şahlanışın, onur ve gurur mücadelesinin parlak bir anıtı olmuştur. Türk milletinin büyük bir fedakârlık ve azimle kazandığı İstiklâl Mücadelesini en yüksek duygularla anlatan ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerini inanç, mücadele, birlik ve beraberlik harçlarıyla yükselten İstiklâl Marşı’mız, Türk milletinin var olma mücadelesini ve başarma gücünü ebedileştirmiştir. Kabulünün 100. yıldönümünü kutlayacağımız İstiklâl Marşımız; göğsümüzü kabartarak haykırdığımız, kendimize güvenimizi, geleceği şekillendirme gücümüzü, birliğimizi, dirliğimizi pekiştirip, artırmakta ve artırmaya devam edecektir" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bilecik'te miniklere jandarma tanıtıldı Bilecik'te miniklere jandarma tanıtıldı
CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi