Kilisli kadın girişimcinin başarı öyküsü

Kiliste KOSGEBden aldığı hibe desteği ile pasta imalathanesi ve pastane açan Meral Dama isimli kadın girişimci, faaliyete geçirdiği üçüncü şubesini açma teleşesi içinde.


Gündem 16.03.2021 17:00:00 0
Kilisli kadın girişimcinin başarı öyküsü

KİLİS (İGFA) - Kiliste KOSGEBin sağladığı hibe desteğiyle kendi işini kuran Meral Dama, açtığı pastane imalathanesi ve pastanelerle akrabalarının, yanı sıra çok sayıda kişiye istihdam sağlamaya başladı.

İŞKUR tarafından düzenlenen KOSGEB girişimcilik kursuna katılan iki çocuk annesi Meral Dama, imalathane ve pastane açtı.

Şimdilerde açtığı ikinci şubesinde başarılı çalışmalarıyla örnek bir davranış sağlayan ve Kiliste iş istihdamı sağlayan Kent Pastaneleri sahibi Meral Dama, kendi ayakları üzerinde durabilmenin ve üçüncü şubesini açmanın ve yarattığı iş istihdamının sevincini ve mutluluğunu yaşıyor.

Kent Pastaneleri sahibi Meral Dama, girişimcilikle başladığı esnaflıkta emin adımlarla yürümenin yanı sıra ilkleride Kilise taşımanın gururunu yaşıyor.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...