Kiliste eTwinning Projesi (ÖZEL HABER)

"Bana çocukluğunu anlat" eTwinning projesi öğrencilerin hayal dünyasını zenginleştiriyor, başarının yollarını gösteriyor, iletişim ve etkileşim sağlıyor.


Gündem 8.03.2021 18:30:00 0
Kiliste eTwinning Projesi (ÖZEL HABER)

KİLİS (İGFA) - Kastamonuda görev yapan Nesrin Dörtbölük ve Tülay Baydilin kurucusu olduğu bu projeye, Kilisten de Musabeyli ilçesine bağlı birleştirilmiş sınıflı köy okulu olan Hacılar Hıncal Uluç İlkokulundan Demet Onay ortaklık yapıyor.

Kastamonudan Cemal Kavlakoğlu, Suzan Danış, Arzu Taşçı, Şanlıurfadan Mehmet Güler, Hakkariden Mehmet Uyanık, Sakaryadan Hacer Köse, Denizliden Neval Yıldız, Azerbaycandan Ayten Askerova ve Konul Qafarova Şahbazova, Polonyadan Beata Adamaska öğretmenlerin ve öğrencilerin ortak olduğu "Bana çocukluğunu anlat" eTwinning Projesinin aralık ayında başladığını kaydeden Demet Onay, mesleğinde başarılı ve rol model olan kişilerle öğrencileri buluşturmayı amaçladığını kaydetti.

Projeye dair bilgiler veren  Onay, "6-11 yaş arası 70e yakın öğrenci ile çeşitli teknikler kullanarak rol model olan kişilerin çocuklarını, bugünlerini, mesleklerini, neler yaşadıklarını, başarıya nasıl ulaştıklarını, öğüt ve tavsiyelerini alarak yeni ufuklar açmayı hedefliyoruz. Proje kapsamında Global Teacher Prize ilk Türk Öğretmeni, Avrupa Parlamentosu "Uluslararası Lider Kadın Ödülü" aldı. Varsey Eğitim Elçisi, gururumuz Dilek Livaeli öğretmenin desteği ile Hakkari Derecik Yeşilova Mezrası İlkokulundaki paydaşımıza, proje ve uzaktan eğitim için tablet desteği sağlandı. Projeye bugüne kadar THY İtalya Bari Genel Müdürü Ömür Kahraman, Solist ve Medya Şirketi Sahibi Abdullah Civliz, Klinik Psikolog Deniz Sevimli gibi ünlü isimler katılarak bizlere bu konuda öğrencilerin merak ettiklerini cevaplama adına yardımcı oldu" diye konuştu. 

 






Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...