Kiliste gönüllü gençler Seve Barajında temizlik yaptı

AK Parti Kilis Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara, Genç Kızılay Gönüllüleri ile birlikte “Çevre Bize Emanet” sloganıyla Seve Barajında çevre temizliği yaptı.


Gündem 21.02.2021 10:00:00 0
Kiliste gönüllü gençler Seve Barajında temizlik yaptı

KİLİS (İGFA) - Kiliste, Sinnep Deresi üzerinde sulama ve içme suyu amacıyla kullanılan Seve Barajı çevresinde gönüllü gençler temizlik yaptı.

Musa Kara başkanlığındaki AK Parti Kilis Gençlik Kolları yönetimi ile Genç Kızılay Gönüllüleri, çevre bilinci farkındalığı oluşturmak amacıyla Seve Barajı etrafında "Çevre Bize Emanet" sloganlı temizlik seferberliğinde bulundu. Ortak programda daha temiz ve yaşanabilir alanlar bırakma konusunda uyaran gençler, "Lütfen çevremizi temiz tutarak, çöpleri yerlere değil, çöp kutularına atalım ve şehrimizi hep birlikte temiz tutalım. Bir sonraki projede görüşmek üzere" diyerek vatandaşlara mesaj gönderdi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!